BlogitVaihtoautotHoroskooppiViihdeTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan showing käännös englanti-suomi

  • elokuvaNykyiset elokuvat ovat lähes poikkeuksetta äänielokuvia.Kävimme eilen elokuvissa.Mitä elokuvia täällä on menossa?
  • esitysTyöasiakirjan sivulla 32 on graafinen esitys, josta ilmenee, mihin luokkaan useimmat autot kuuluvat. On page 32 of the working document, there is a graph showing which category most cars fall into. Ilta illan jälkeen esitys on tuonut katsojia salintäydeltä.Esitys budjetin tulo- ja menoarvioksi on aikaisempaa suurempi.
  • näytösEnsimmäinen näytös alkaa jo kello 15.Haluaisin kaksi lippua tämän illan näytökseen.Esitys koostuu kahdesta näytöksestä.
  • näytös näyttö
  • näyttöNäyttö merinisäkkäiden joukkokuolemien ja suurtehokaikuluotainten yhteydestä on lisääntynyt huomattavasti. There has been a considerable increase in the body of evidence showing a link between the death in large numbers of marine mammals and high-intensity sonars. Kuten kollegamme jäsen Creţu huomautti, tämä on näyttö poliittisesta tahdosta ja osoittaa, että parlamentti voi tehdä osuutensa etsimällä ratkaisuja nykyiseen kriisiin. In fact, as our colleague Mrs Creţu commented, this has demonstrated political will, showing that we can do our bit in searching for solutions to the present crisis. Tietokoneessani on suuri ja tarkka näyttö.

Sanan showing määritelmät

Esimerkit

  • We went to the midnight showing of the new horror movie.
  • He made a poor showing at his first time at bat.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja