ViihdeReseptitHoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisat

Sanan virheellinen käännös suomi-englanti

 • flawedThe report is so flawed that it cannot be supported. Mietintö on niin virheellinen, ettei sitä voida hyväksyä. This is a flawed way of thinking, and it is wasteful. Tämä on virheellinen ajattelutapa ja rahanhukkaa. From experience, we know that this argument is flawed. Kokemuksesta tiedämme, että tämä perustelu on virheellinen.
 • incorrectTherefore, this argument is incorrect. Siksi väite lakkautusjärjestelystä on virheellinen. Of course, this is totally incorrect. Tämä on tietenkin täysin virheellinen väite. In its present wording, article 10 is, in my view, legally incorrect. Nykyisessä muodossaan 10 artikla on oikeudellisesti virheellinen.
 • erroneousThe very concept of a European Constitution was erroneous from the beginning. Jo pelkkä EU:n perustuslain käsite oli virheellinen alusta alkaen. This was a completely erroneous position, but I shall not harp on the subject. Tämä on täysin virheellinen asenne. En palaa enää asiaan. In this instance this situation did not exist at all, because an erroneous number of votes were cast. Tässä tapauksessa näin ei ollut, koska ääniä annettiin virheellinen määrä.
 • fallacious
 • false
  uk
  us
  And in politics, false realities produce false results. Ja politiikassa virheellinen käsitys tuottaa valheellisia tuloksia. But that is a false argument and a difficult one. Tämä on kuitenkin virheellinen ja vaikeasti ymmärrettävä väite. The idea that the United States engendered an internal split in Europe is false. Ajatus siitä, että Yhdysvallat aiheutti sisäisen juovan Eurooppaan, on virheellinen.
 • inaccurate
  us
  Clearly, that was an inaccurate translation. On selvää, että tuo oli virheellinen tulkinta. The statistic this amendment presents on the main cause of death is inaccurate. Tässä tarkistuksessa mainittu tilastotieto tärkeimmästä kuolinsyystä on virheellinen. I do not accept their argument that the legal basis of the report is inaccurate. En hyväksy heidän perusteluaan, jonka mukaan mietinnön oikeusperusta on virheellinen.
 • invalidYour argument is invalid because it uses circular reasoning.This invalid contract cannot be legally enforced.He was invalided home after the car crash.
 • misguidedThe proposal is misguided because: Ehdotus on virheellinen seuraavista syistä: I think it is over the top and misguided. Mielestäni se on liioiteltu ja virheellinen. We reject this package as an excessively abstract and misguided approach. Hylkäämme tämän paketin, koska sen lähestymistapa on äärimmäisen abstrakti ja virheellinen.

Sanan virheellinen määritelmät

 • sellainen, jossa on virhe
 • päättelyketjultaan väärä

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja