BlogitViihdeHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat

Sanan burden käännös englanti-suomi

 • taakka
  Taakka on jaettu järkevästi eri tahojen kesken. There is a reasonable amount of burden-sharing between the donors. Se on melkoinen taakka yrityksille. That is quite a burden for business. Me emme voi kantaa tätä taakka yksin. We cannot bear this burden on our own.
 • kuorma
  Tämä on raskas taloudellinen kuorma, ja se on tarkistettava suunniteltua aiemmin. This is a heavy burden and calls for a review earlier than planned.
 • kuormata
 • kuormittaa
  Kansalaisiamme ei kuitenkaan saa kuormittaa uudella rakennekriisillä. However, our citizens cannot be burdened with a further structural crisis. Mielestämme laajentumista koskevaa toimintasuunnitelmaa ei kannata kuormittaa kahdenvälisillä kysymyksillä. We consider it unhelpful for the expansion agenda to be burdened with bilateral issues. Nyt parlamentti ei halua ainoastaan kuormittaa taloutta yhä tiukemmilla ilmastosäännöksillä. Today, Parliament not only wants to burden the economy with still more drastic climate regulations.
 • riippa
  Tuo lehmän kanttura on ikuisena riippana, eikä pääse minnekään.
 • vastuu
  Rautateiden on otettava niistä vastuu. The railways are required to bear the burden here. Meille on sälytetty erityinen poliittinen vastuu. We are burdened by a particular political responsibility. Arvoisa komission jäsen, tiedän hyvin, että teillä on raskas vastuu. I am very conscious of the heavy burden you bear, Commissioner.

Sanan burden määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja