VaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitReseptitTietovisatViihde

Sanan stipulate käännös englanti-suomi

 • edellyttää
  Sopimuksen artikla 6 edellyttää myös ydinasevaltoja vähentämään ydinaseistusta. Article 6 of the Agreement does in fact stipulate that the nuclear powers should disarm their nuclear weapons. Sanamuoto edellyttää, että vastuuvapauteen pyritään ja sen esteet on sitä ennen raivattava pois. The wording stipulates that giving discharge is the aim, with any obstacles being removed beforehand. Komissio edellyttää esimerkiksi, että aloitetta ehdottaa viisi maata ja että sillä on hyvin suuri talousarvio. For example, it stipulates that the initiative should be tabled by five countries, and also that it must have a very high budget.
 • hyväksyä
  Turkin hallitus on nyt esittänyt vaatimuksia ennen kuin se voi hyväksyä jäsenehdokkuuden. The Turkish Government has already stipulated demands before Turkey can accept its Member State candidacy. Yhteisessä kannassa annetaan Euroopan rautatieviraston (ERA) tehtäväksi selvittää, pitäisikö muu henkilökunta hyväksyä. The Common Position stipulates that the European Railway Agency (ERA) should examine whether additional staff should be certified. Olen kuullut, että yhä useammat, jopa parlamentin puhemies, sanovat, että asiakirjaa ei voida hyväksyä aikataulun mukaisesti. I understand that there is a growing body of opinion, right up to the President of Parliament, that it cannot be adopted within the period stipulated.
 • korvakkeellinen
 • säätää
  Minusta olisi parempi säätää, että niiden on tehtävä niin. I would rather that it were stipulated that they must do this. Yritämmekö säätää heidän vastaanotostaan kiertotietä? Are we trying to stipulate their reception via a circuitous route? Asianmukainen lähestymistapa on säätää kaksi vuotta hyväksymisen jälkeen, kuten yleensä. The appropriate approach is to stipulate, as is normal, two years after adoption.
 • sopia
  Toiseksi sen mukaan jäsenyyden ehdoista tulee sopia Eta-sopimuksen osapuolten ja toisaalta jäsenehdokasvaltion välillä. Secondly, it stipulates that the conditions for participation are the subject of an agreement between the contracting parties to the EEA Agreement and the applicant country. Asiastahan on sovittu, siitä löytyy mustaa valkoiselta.Pääsimme yhteisymmärrykseen ja sovimme asiasta.
 • vaatia
  Vaadin saada tietää.Mitä ohjelman asennus vaatii?Vaatii rohkeutta uskaltautua mukaan.

Sanan stipulate määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja