TietovisatReseptitViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitVaihtoautot

Sanan suspect käännös englanti-suomi

 • epäillä
  Ihmiset voivat epäillä, että se allekirjoitettiin vilpillisessä mielessä. Possibly, people suspect it was signed in bad faith. Kenenkään ei pitäisi epäillä sitä seikkaa, että kaikkia epäiltyjä ei tuomita. No one should be in any doubt that not all suspects go on to be convicted. Kukaan ei voi epäillä, että YK:n siniset baretit tavoittelisivat mitään muuta kuin rauhaa. No one can suspect the UN’s blue berets of having any remit other than peace.
 • epäilty
  Itävallassa löydettiin sunnuntaina 14. tammikuuta ensimmäinen BSE-taudista epäilty nauta. On Sunday, 14 January Austria had its first suspected case of BSE. Usean vuoden ajan on epäilty, että liuottimet aiheuttavat aivovammoja. For many years, solvents have been suspected of causing brain damage. Laillista telekuuntelua voidaan käyttää rikostutkinnassa, jossa oletetaan, että on olemassa epäilty. Lawful interception occurs in the context of a criminal investigation which supposes the existence of a suspect.
 • epäilyksenalainen
 • epäilyttävä
  Eivätkö sen laatija sitä ymmärrä? Vai ohjaako heitä epäilyttävä eduntavoittelu? Is this unsuspected, or is it motivated by suspect interests? Palkkion laskutapa on monimutkainen ja tilastollisesti epäilyttävä. The method of calculation of the premium is complicated and statistically suspect. Tämä laitos on useasti todettu puutteelliseksi, ja useimmat riippumattomat asiantuntijat ovat juurta jaksain selittäneet sen olevan erittäin epäilyttävä ja vaarallinen. Time and time again this nuclear plant has been found wanting, and most independent experts have clearly spelled out that it is highly suspect and unsafe.
 • pääepäilty
  Pääepäilty Andrej Lugovoi on ollut Duman jäsen vuoden 2007 lopusta. The chief suspect, Andrei Lugovoi, has been a member of the Duma since the end of 2007. Rikoksen pääepäilty on Andrei Lugovoi, joka on tällä hetkellä Venäjän parlamentin jäsen, jota ei Venäjän perustuslain mukaan voida luovuttaa toiselle valtiolle. The chief suspect for the crime is Mr Andrei Lugovoi, who is now a Member of the Russian Parliament and cannot be extradited under the Russian Constitution. henkirikostutkinnan pääepäilty

Sanan suspect määritelmät

Esimerkit

 • to suspect the presence of disease
 • to suspect the truth of a story
 • I suspect him of being the thief

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja