BlogitReseptitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotViihde

Sanan sympathy käännös englanti-suomi

 • myötätunto
  Myötätunto on jalo hyve myös politiikassa, mutta myötätunto yksin ei riitä. Sympathy is a noble virtue in politics too, but sympathy is not enough. Myötätunto ei voi korvata poliittista toimintaa. Sympathy is no substitute for political action. Myötätunto ja pää kylmänä pitäminen ovat mielestäni ne kaksi asiaa, joiden olisi ohjattava toimiamme nyt. Sympathy and a cool head are, I believe, the two things which should guide our actions now.
 • sympatia
  Emme voi väittää, että sympatia ilman poliittisia päätöksiä riittää. We cannot pretend that sympathy, without any political decisions, will be enough. Olemme valitettavasti joutuneet havaitsemaan, että Euroopan Israelia kohtaan tuntema suuri sympatia on viime vuoden aikana kärsinyt melkoisia kolhuja. It is with much regret that we have to observe that the large amount of sympathy always enjoyed by Israel in Europe has sustained significant damage over the last year.
 • empatia
 • myötäeläminen
 • osanotto
  Haluaisin nyt teidän luvallanne välittää Euroopan parlamentin puolesta vilpittömän osanotto- ja solidaarisuusviestin näiden uusien tragedioiden uhreille sekä heidän perheilleen. With your agreement, I would simply like to express, on behalf of the European Parliament, my deepest sympathy and condolences to the victims of these new tragedies and their families.

Sanan sympathy määritelmät

Esimerkit

 • Many people in Hollywood were blacklisted merely because they were suspected of Communist sympathies

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja