ReseptitVaihtoautotHoroskooppiViihdeTietovisatTV-ohjelmatBlogit

Sanan transitory käännös englanti-suomi

  • lyhytaikainen
    Nostoja varten on käytössä lyhytaikainen väliaikainen järjestelmä marraskuun 2012 loppuun saakka. Sen perusteella sallitaan jopa 8,8 prosentin monenväliset toimitusmaksut rajatylittäville maksuille. There is a short-term, transitory system in place for withdrawals until November 2012, allowing multilateral interchange fees of up to 8.8% for cross-border transactions. lyhytaikaiset velat
  • ohimenevä
    Vuosikymmenien ajan vallinneen kaksinapaisen maailman jälkeen olisi tärkeää, että yksinapaisuus olisi ohimenevä vaihe, ja tässä tehtävässä Euroopan unionilla on ratkaiseva osuus. After decades of a bipolar world, the situation of unipolarity must be transitory and in this the European Union' s contribution will be decisive.
  • väliaikainen
    Sen lisäksi, että asetus on väliaikainen, se on epämääräinen. As well as the fact that it is transitory, the Regulation remains vague. Tässä tilanteessa on kuitenkin toistuvia indikaattoreita, jotka viittaavat siihen, että tilanne on pikemmin pysyvä kuin väliaikainen. In this context there are, however, repeated indicators suggesting that it is more permanent than transitory. Nostoja varten on käytössä lyhytaikainen väliaikainen järjestelmä marraskuun 2012 loppuun saakka. Sen perusteella sallitaan jopa 8,8 prosentin monenväliset toimitusmaksut rajatylittäville maksuille. There is a short-term, transitory system in place for withdrawals until November 2012, allowing multilateral interchange fees of up to 8.8% for cross-border transactions.

Sanan transitory määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja