BlogitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotReseptitViihde

Sanan sitio käännös espanja-suomi

 • paikkaSe on monille ihmisille erityinen paikka. Para muchas personas es un sitio muy especial. Luulen, että kaikkein turvallisin paikka teille on Euroopan parlamentti. Creo que el sitio más seguro en el que puede estar es el Parlamento Europeo. Maani paikka ei ole Euroopan unionin ulkopuolella, vaan Euroopan unionin sisällä... El sitio de mi país no es fuera de la Unión Europea sino dentro de ella ...
 • piiritysSe oli Yhdysvaltain lähetystön piiritys. Fue el sitio de la Embajada de los Estados Unidos. Raportissa tehtiin myös se johtopäätös, että Gazan piiritys merkitsee itse asiassa 1,5 miljoonan kansalaisen kollektiivista rankaisemista, mikä on kansainvälisen oikeuden vastaista. También concluye que el sitio de Gaza es equivalente al castigo colectivo de los 1,5 millones de habitantes, lo que es contrario al Derecho internacional.
 • alueArktinen alue on maailmanperintökohde, ja sitä on kohdeltava sellaisena. El Ártico es un sitio incluido en el patrimonio universal y también debe tratarse como tal.
 • asema
  Pääministerin asema on vahva skandaalienkin jälkeen.Hänellä on korkea asema organisaatiossa.Mikä asemanne on tällä hetkellä?
 • kiinteistökiinteistöjen myynti ja vuokrausTämä kiinteistö puretaan ensi syksynä.
 • kohtaPääsemme kohta ovesta sisään.Kohta saamme kakkua ja kahvia!Lähetän sähköpostin kohta.
 • saarto
 • sijaintipaikkaPerinteisesti kirkon sijaintipaikka on keskellä kylää.Suurten aarteiden sijaintipaikaksi tiedetään saateenkaaren pää.Hylkyjen sijaintipaikoilla piisaa uteliaita.
 • sivustoMyös Internet-sivusto on tällaisten asioiden jakamiseen soveltuva väline. El sitio en Internet sería también una herramienta para poder difundir estos temas. Tänään yritin jättää kaksi kirjallista kannanottoa, mutta Internet-sivusto hylkäsi ne. Hoy he intentado enviar dos declaraciones por escrito y el sitio web no me lo ha permitido. Vaalien alla Alankomaissa on perustettu Internet-sivusto nimeltä "geenwoorden.nl" (ei sanoja). En el período previo a las elecciones hay un sitio web en los Países Bajos titulado «geenwoorden.nl».
 • tapahtumapaikka

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja