BlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatTietovisat

Sanan ändå käännös ruotsi-suomi

 • kuitenkin
  Minun oli kuitenkin äänestettävä tyhjää. Ändå var jag tvungen att lägga ner min röst.Se on kuitenkin meidän tavoitteemme. Det är ju i alla fall ändå vårt mål.Silti tämä valiokunta tietää kuitenkin paremmin. Ändå tror sig detta utskott veta bättre.
 • silti
  Haluaisin silti esittää vielä lisäkysymyksen. Jag skulle ändå vilja fråga igen.Silti Nepal ei ole vasallivaltio. Men Nepal är ändå ingen lydstat.Silti yhden asian on oltava selvä meille. Ändå måste en sak vara tydlig.
 • siitä huolimatta
  Siitä huolimatta spredit lisääntyvät. Och ändå förvärrades situationen.Siitä huolimatta tämä koko ajan toistuu. Ändå fortsätter man att hävda detta.Sääntöjä on siitä huolimatta noudatettava. Men reglerna måste ändå följas.
 • joka tapauksessa
  Summa on joka tapauksessa merkittävä. Det är ändå ett betydande belopp.Ongelmat on kuitenkin joka tapauksessa ratkaistava. Hur som helst måste de ändå lösas.Tähän asti olemme joka tapauksessa äänestäneet klo 18.30. Hittills har vi ändå röstat kl. 18.30.
 • vielä
  Haluaisin silti esittää vielä lisäkysymyksen. Jag skulle ändå vilja fråga igen.Pahempaa on kuitenkin vielä tulossa. Och det är ändå inte det värsta.Tilannetta on silti tarpeen vielä kohentaa. Ytterligare förbättringar är ändå viktigt.
 • yhtä kaikki
  Yhtä kaikki on todettava, että keskiarvo on alhainen. Vi måste ändå säga att genomsnittet är för lågt.Yhtä kaikki, tietojen toimittaminen on minulle hyvin tärkeä asia. Ett område som jag ändå anser vara mycket viktigt är inlämning av statistiska uppgifter.Niitä kielto ei kattaisi, ja ne voisivat yhtä kaikki päätyä ympäristöön. De skulle inte omfattas av förbudet och skulle ändå riskera att hamna i naturen.
 • ainakaan
  Ainakaan lentoyhtiöt eivät taatusti halua, ja on aivan todennäköistä, että lentoyhtiöt olisivat joka tapauksessa noudattaneet Yhdysvaltojen vaatimuksia. Detta är absolut inte vad flygbolagen önskade, och det är mycket sannolikt att dessa flygbolag hade uppfyllt de amerikanska kraven ändå.Haluaisin kuitenkin käsitellä aihetta, joka ei ole ajankohtainen ainakaan tällä hetkellä. Tarkoitan Balkanin tilannetta. Jag vill ändå ta upp en fråga som åtminstone för närvarande inte är så het, nämligen situationen på Balkan.Tuo ei ainakaan voi toimia.
 • kuitenkaan
  Tällaista lisäystä ei kuitenkaan ole odotettavissa. Ändå är ingen sådan ökning på gång.Tämä ei valitettavasti pidä kuitenkaan paikkaansa. Tråkigt nog blev det ändå inte så.Tässä ei kuitenkaan ole vielä kaikki. Därmed är saken ändå inte avklarad.
 • kumminkin
  Jospa kumminkin yrittäisit.Se tuote on valitettavasti loppunut. -Ikävä juttu! No, kiitos kumminkin!Turha pyytää, ei hän kumminkaan tule.

Esimerkit

 • Det hjälper inte att du tjatar, du får ändå inget godis innan maten.
 • Jag är svensk, ändå tror de att jag är norsk.
 • Jag gillar dig inte, ändå ligger det något i det du säger.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja