ReseptitJääkiekon MMBlogitViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatVaihtoautot

Sanan enbart käännös ruotsi-suomi

  • ainoastaanVoin ainoastaan todeta olevani samaa mieltä. . – Jag kan enbart säga att jag håller med.Se voi ainoastaan hyödyttää kaikkia. Det kan enbart vara till fördel för alla.Tarkastellaanko palkkoja ainoastaan kustannuksina? Betraktas löner enbart som kostnader?
  • pelkästäänTämä käsite on pelkästään taloudellinen. Det handlar om ett enbart ekonomiskt koncept.Tämä ei ole pelkästään maan sisäinen asia. Detta är inte enbart en inhemsk fråga.Kyse ei ole pelkästään turvapaikasta. Det är inte en fråga enbart om asyl.
  • vainKaikki tämä on tietysti johdonmukaista mutta vain teoriassa. Allt detta hänger förvisso ihop, men enbart i teorin.Siinä on kyse vain vähimmäisnormeista. Här handlar det enbart om miniminormer.Minusta kyse ei ole vain epäilyksistä. Jag tror inte det rör sig enbart om oro.
  • yksinJäämien enimmäismäärät eivät yksin suojele kuluttajia. Enbart MRL-värden kan inte skydda konsumenterna.Patenttioikeus ei voi niitä yksin ratkaista. Detta låter sig inte göras enbart över patenträtten.Tunnustaminen ei riitä kuitenkaan yksin. Men enbart erkännande räcker inte.
  • yksinomaanEU ei siis turvaudu yksinomaan vuoropuheluun. EU förlitar sig alltså inte enbart på dialog.Painopiste on ollut lähes yksinomaan kauppaan liittyvissä näkökohdissa. Uttalandena inriktas nästan enbart på handelsaspekter.Protestimme kohdistuu yksinomaan menettelyyn. Vår protest riktar sig enbart mot förfarandet.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja