VaihtoautotReseptitViihdeHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan korrekt käännös ruotsi-suomi

 • oikea
  Onko se oikea tulkinta työjärjestyksen 6 artiklasta? Är detta en korrekt tolkning av artikel 6?Peruslähestymistapa on aivan oikea. Det övergripande huvudtemat är ganska korrekt.Komission lähestymistapa on oikea. Kommissionens inställning är korrekt.
 • aito
  Aidot timantit ovat tavoiteltuja.Asiantuntijat pitävät teosta aitona.Hänen hymynsä on aito ja teeskentelemätön
 • korrekti
  Minusta se on hyvin tasapainoinen ja korrekti. Jag anser att det är mycket balanserat och korrekt.Olemme lisäksi sitä mieltä, että päätöslauselmaluonnos ei ole aivan korrekti. Vi anser dessutom att utkastet till resolution inte är helt korrekt.Tämä kanta saattaa hyvinkin olla poliittisesti korrekti; mutta minä uskon, että tulemme katumaan sitä. Denna inställning må vara politiskt korrekt, men jag tror att vi kommer att få uppleva den dag då vi ångrar detta.
 • korrektisti
  Parlamenttia ei luonnollisestikaan pidä kohdella vähemmän korrektisti kuin mitä siviilitilanteissa on tapana. Parlamentet skall naturligtvis inte bemötas mindre korrekt än vad som är brukligt i civil verksamhet.Rahoitus on kuitenkin ilmeisesti paikallaan vain niille puolueille, jotka ajattelevat Euroopasta poliittisesti korrektisti. Men att finansiera är helt klart bara lämpligt om det gäller partier som är politiskt korrekta i sitt sätt att se på EU.Jos olisimme suorittaneet äänestyksen korrektisti, olisi meidän tarkistuksemme ollut myös ensimmäisenä vuorossa, jolloin järjestys olisi ollut oikea. Om vi hade genomfört omröstningen på korrekt sätt, så skulle vårt ändringsförslag ha kommit först, och sedan skulle vi ha haft en korrekt ordningsföljd.
 • moitteeton
  Meidän on nyt saatava aikaan hyvä ja moitteeton järjestelmä. Låt oss nu satsa på ett bra och korrekt system.Arvoisa puhemies, vaikka päätöslauselma on virheetön ja moitteeton, siinä ei kuitenkaan mainita Irlantia. Herr ordförande, resolutionen är korrekt och snygg, men man har utelämnat Irland.Luulen, että todellisuudessa lopullinen äänestys, jonka toimititte juuri, ei ollut moitteeton. Jag tror faktiskt att den slutomröstning som ni lät vidta alldeles nyss inte var korrekt.
 • oikein
  Minusta se ei ole oikein, arvoisa puhemies. Detta anser jag inte vara korrekt, herr ordförande.Ehkä tätä ei käännetty aivan oikein. Kanske har det inte översatts helt korrekt.Minusta ei siis ole toimittu oikein. Jag anser alltså inte att detta har varit korrekt.
 • tosi
  Tuo väittämä on tänä päivänä yhtä tosi kuin silloin, kun esitin sen ensimmäisessä mietinnössäni lähes kaksi vuotta sitten. Detta påstående är lika korrekt i dag som det var då det gjordes i mitt första betänkande för nästan två år sedan.Perry, haluan tulkita tämän tiedon - olettaen, että se on tosi - yhden jäsenvaltion hallituksen tätä parlamenttia kohtaan osoittamaksi kiinnostukseksi. Herr Perry, jag tolkar denna uppgift, förutsatt att den är korrekt, som en medlemsstats regerings intresse för verksamheten i denna församling.Näytelmä Wilhelm Tellistä on tosi tarina.
 • totta
  On aivan totta, että niin voidaan tehdä. Det är helt korrekt, det kan man göra.Jäsen Weilerin sanat ovat sitä vastoin totta. Annars var det som Barbara Weiler sa korrekt.Ei ehkä ole poliittisesti korrektia sanoa näin, mutta se on totta. Det är kanske inte politiskt korrekt att säga så, men det är så det ligger till.
 • virheetön
  Pöytäkirja on tältä osin virheetön. Protokollet är såtillvida korrekt.Arvoisa puhemies, vaikka päätöslauselma on virheetön ja moitteeton, siinä ei kuitenkaan mainita Irlantia. Herr ordförande, resolutionen är korrekt och snygg, men man har utelämnat Irland.

Esimerkit

 • Din lösning verkar vara korrekt.
 • Du måste lära dig att bete dig korrekt, min unga dam!

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja