HoroskooppiBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitViihdeTietovisat

Sanan väg käännös ruotsi-suomi

  • tieKomission valitsema tie on hyvä tie. Den väg kommissionen har valt att slå in på är en bra väg.Tie on ollut pitkä ja vaivalloinen. Det har varit en lång, svår väg.Tie, jota meidän on seurattava, on näin ollen energian säästämisen tie. Den väg vi måste följa är därför energibesparingens väg.
  • matkaMeillä on pitkä matka edessämme. Vi har en mycket lång väg att gå.Meillä on vielä pitkä matka kuljettavana. Vi har fortfarande en lång väg att gå.Uskon, että meillä on vielä pitkä matka kuljettavana. Jag tror att vi fortfarande har en lång väg kvar.
  • pääsyItävallan viranomaiset asettivat kotikaupunkini lähellä "Autolla pääsy kielletty" -kyltin tielle, joka on muutoin täysin autojen käytettävissä. I närheten av min hemstad satte de österrikiska myndigheterna upp en skylt om att ingen inresa fick ske med bil på en väg som annars var fritt tillgänglig med bil.Jälkimmäinen on tärkein tosiseikka, joka pistää silmään: mahdollisuus estää pääsy verkkosivustolle, vaikka mitään rikosta ei olla tekemässä, rikosta ei ole vireillä tai rikokseen ei ole yllytetty. Det senare är det viktigaste som dyker upp: möjligheten att blockera en webbplats när inget brott är på väg att begås, är föremål för förhandlingar eller undersöks.Tähän huoneesen ei ole asiakkailla pääsyä.
  • päätie
  • polkuSe ei ole mikään ruusuinen polku. Det är inte en rosenbeströdd väg.Tämä on se polku, jota meidän olisi seurattava myös tulevaisuudessa. Detta är den väg som vi borde gå i framtiden.Tässä suhteessa on raivattava uusi polku. Det är i den delen en ny väg måste brytas.
  • rataKaikkien juoksijoiden tulee pysytellä omilla radoillaan.Radalla ajettavat autokilpailut eroavat huomattavasti maastokilpailuista.Kuu pysyy radallaan maan vetovoiman ansiosta.
  • reittiAloitamme uuden vaiheen, jossa toivoakseni voidaan avata myös uudelleen reitti kohti Euroopan perustuslakia. Vi går in i en ny fas där det på nytt - hoppas jag - kan öppnas en väg mot en konstitution för EU.Se on myös läpikulkualue huumeiden ja aseiden salakuljetukselle sekä reitti laittomalle maahanmuutolle Eurooppaan. Det är också en transitregion för narkotika- och vapensmuggling, och en väg för olaglig utvandring till Europa.Jos raskas liikenne halutaan kieltää, ensimmäiseksi on muun muassa huolehdittava siitä, että raskasta liikennettä varten on olemassa vaihtoehtoinen reitti. För att bland annat förbjuda de tunga transporterna, måste vi först och främst ha en alternativ väg för de tunga transporterna.
  • valtatieValtatiet ovat tieverkoston pääteitä.Suomen valtatiet muodostavat koko maan kattavan kestopäällystettyjen teiden verkostonValtatie 4 kulkee Helsingistä Utsjoelle.
  • väyläSe ei ole väylä talouspakolaisuuteen. Det är inte en ny väg för ekonomisk migration.Nyt on avattu väylä, jolla voidaan syventää yhteistyötä niin energia- kuin muissakin kysymyksissä. Nu har det öppnats en väg för ökat samarbete i energifrågor och andra frågor.Kyseiset maat ja muut maat osoittavat, että tavoite voidaan saavuttaa, että työmarkkinoiden joustavuus on väylä innovaatioihin, jotka luovat uusia työpaikkoja. Dessa länder och andra visar att det kan göras, att flexibilitet på arbetsmarknaden är rätt väg mot innovationer som skapar nya arbetstillfällen.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja