Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan edelleen käännös suomi-englanti

 • still
  uk
  us
  Our fish stocks are still low. Kalakantamme ovat edelleen alhaiset. We are still interested and the invitation still stands. Olemme edelleen kiinnostuneita, ja kutsu on edelleen voimassa. Women still earn less than men. Naiset saavat edelleen vähemmän palkkaa kuin miehet.
 • on
  us
  Yet we happily go on producing. Mutta me vain tuotamme iloisesti edelleen. ICTY cooperation remains a must. Yhteistyö ICTY:n kanssa on edelleen ehdoton vaatimus. This continues to be our opinion. Tämä on edelleen meidän mielipiteemme.
 • further
  us
  We hope to increase it further. Toivomme, että voimme lisätä niiden määrää edelleen. We want a further reduction to 46%. Haluamme, että lukua lasketaan edelleen 46 prosenttiin. Our rights must be further extended. Oikeuttamme on edelleen laajennettava.
 • yet
  us
  Yet we happily go on producing. Mutta me vain tuotamme iloisesti edelleen. Yet India’s economy remains full of paradoxes. Intian talous on kuitenkin edelleen täynnä ristiriitoja. Yet, one thing remains clear, and that is history. Yksi asia on kuitenkin edelleen täysin selvä: historia.
 • again
  uk
  us
  Again, we have a joint stance. No niin, suhtautuminen on edelleen yhteinen. I hope I will again be able to count on your support. Toivon, että voin edelleen luottaa tukeenne. Again, that is a message you must take back to the Council. Tämän viestin voitte viedä edelleen takaisin neuvostoon.
 • onwards

Sanan edelleen määritelmät

Esimerkit

 • Rovaniemeltä matka jatkuu edelleen pohjoiseen.
 • Asuuko hän edelleen siellä?
 • Schumacher päästi Barrichellon edelleen.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja