ReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatNauris.fiTietovisatBlogitHoroskooppi

Sanan edelleen käännös suomi-englanti

 • still
  uk
  us
  We are still interested and the invitation still stands. Olemme edelleen kiinnostuneita, ja kutsu on edelleen voimassa. But I still continued to question my voting card. Epäilin kuitenkin edelleen äänestyskorttiani. Our fish stocks are still low. Kalakantamme ovat edelleen alhaiset.
 • on/translations
 • further
  us
  We hope to increase it further. Toivomme, että voimme lisätä niiden määrää edelleen. We want a further reduction to 46%. Haluamme, että lukua lasketaan edelleen 46 prosenttiin. Our rights must be further extended. Oikeuttamme on edelleen laajennettava.
 • on
  us
  We are still interested and the invitation still stands. Olemme edelleen kiinnostuneita, ja kutsu on edelleen voimassa. This meeting is still going on. Tämä tapaaminen on edelleen käynnissä. Our view remains strongly negative. Näkemyksemme on edelleen voimakkaan kielteinen.
 • yet
  us
  Yet we happily go on producing. Mutta me vain tuotamme iloisesti edelleen. Yet India’s economy remains full of paradoxes. Intian talous on kuitenkin edelleen täynnä ristiriitoja. Yet, one thing remains clear, and that is history. Yksi asia on kuitenkin edelleen täysin selvä: historia.

Sanan edelleen määritelmät

Esimerkit

 • Rovaniemeltä matka jatkuu edelleen pohjoiseen.
 • Asuuko hän edelleen siellä?
 • Schumacher päästi Barrichellon edelleen.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja