TietovisatBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiViihdeReseptit

Sanan itsenäisyys käännös suomi-englanti

 • independence
  us
  Independence is increasing, as is pseudo-independence. Itsenäisyys kasvaa, mutta myös näennäinen itsenäisyys. Independence does not mean breaking alliances. Itsenäisyys ei edellytä liittoumien purkamista. Independence is not incompatible with dialogue. Itsenäisyys ei ole ristiriidassa vuoropuhelun kanssa.
 • autonomy
  us
  Instead of granting autonomy to Kosovo, it has had to accept Kosovo's independence. Sen sijaan, että se olisi myöntänyt Kosovolle autonomian, sen piti hyväksyä Kosovon itsenäisyys. Secondly, we must not undermine the message: 'autonomy but not independence' . Toiseksi emme saa kyseenalaistaa viestiä: "autonomia, mutta ei itsenäisyys" . But in that case what do concepts like independence and autonomy mean? Mitä siinä tapauksessa tarkoittavat sellaiset käsitteet kuin riippumattomuus ja itsenäisyys?
 • nationhood
 • sovereigntyThe sovereignty of Iraq is at stake, and we should place our trust in this democratically elected Government of Iraq. Irakin itsenäisyys on vaakalaudalla, ja meidän pitäisi luottaa tähän demokraattisesti valittuun Irakin hallitukseen. I wish to stress that nothing can justify genocide, not even an attempt to gain freedom and sovereignty for one's own nation. Haluaisin korostaa, että mikään ei voi oikeuttaa kansanmurhaa, ei edes yritys vapauttaa oma kansa ja saavuttaa itsenäisyys. Father Félix Varela taught us that independence and national sovereignty are inseparable from the exercise of fundamental rights. Isä Félix Varela opetti meille, että itsenäisyys ja kansallinen riippumattomuus liittyvät erottamattomasti perusoikeuksien harjoittamiseen.

Sanan itsenäisyys määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja