TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitViihdeReseptitTietovisatJääkiekon MMHoroskooppi

Sanan vehicle käännös englanti-suomi

  • ajoneuvoMeillä on nyt täydellinen ajoneuvo. We now have the perfect vehicle. Ongelmana ovat ihmiset, ei ajoneuvo. It is about people, not vehicles. Katsokaa, yksi ajoneuvo on kaatunut. Look, one motor vehicle has turned over.
  • kulkuneuvoSe on Euroopan unionin kulkuneuvo, ei enempää eikä vähempää. It is a vehicle for Europe, for neither more nor less. Ensimmäinen on se, että peruuttamattomasti vaurioituneista kulkuneuvoista ei saisi seurata verovelvollisuutta omistajalle, kun kulkuneuvo romutetaan tai hävitetään esimerkiksi onnettomuuden jälkeen. The first is to allow for a vehicle that is being scrapped or destroyed, perhaps after an accident, not to incur liability to taxation. Toinen on se, että sääntöjen rikkomisten yhteydessä kansalaiselle suodaan oikeus viedä kulkuneuvo jäsenvaltiosta maksamatta veroa. The second is, in the case of infringements of the rules being encountered, to allow the citizen to have the right to remove the vehicle from a Member State without payment of tax.
  • ilmaisuväline
  • keinoSillä on taloudellinen ulottuvuus, mutta se on myös keino välittää merkitystä ja sisältöä. It has an economic dimension but it is also a vehicle for conveying meaning and substance. Merkittävin keino tähän pyrittäessä on pitkälle menevä ja laaja-alainen vapaakauppa-alue. The most significant vehicle to achieve this is the deep and comprehensive free trade area. Se on ainoastaan keino syventää poliittista yhdentymistä, jota kansalaisemme eivät yksinkertaisesti halua. It was just a vehicle for further political integration and that is something that our citizens simply do not want.
  • kulkuvälinePolkupyörä on hyppykeppiä käytännöllisempi kulkuväline.
  • liuotinTavallisimmat liuottimet ovat nesteitä tai kaasuja.
  • pohjaVeneessä on kaksi pohjaa, sisäpohja ja ulkopohja.Suksen pohjat vaatisivat hiomista.Puuro paloi pohjaan.

Sanan vehicle määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja