HoroskooppiViihdeTV-ohjelmatReseptitTietovisatVaihtoautotBlogit

Sanan kodinkone käännös suomi-englanti

  • household appliance
  • appliance
    us
    This field of invention, which is key in terms of the automotive, home appliances, mobile phone and other industries, for example, should however be regulated. Tämä keksintöjen osa-alue on elintärkeä esimerkiksi auto-, kodinkone- ja matkapuhelinteollisuudessa, ja sitä on mielestäni säädeltävä. However, as soon as I leaf through the book and start reading its contents, then I am no longer using just any household good or appliance, but I am using reading as a means to find out about culture. Mutta heti kun selaan teosta ja alan lukea sitä, käytössäni ei ole enää mikään kodinkone vaan käytössäni on lukemiskulttuuriin liittyvää tekniikkaa, josta hankin itselleni tietoa. Many house fires are caused by faulty appliances, such as refrigerators, washing machines and dryers
  • domestic appliance
  • home applianceThis field of invention, which is key in terms of the automotive, home appliances, mobile phone and other industries, for example, should however be regulated. Tämä keksintöjen osa-alue on elintärkeä esimerkiksi auto-, kodinkone- ja matkapuhelinteollisuudessa, ja sitä on mielestäni säädeltävä.
  • major appliance
  • white goods

Sanan kodinkone määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja