TV-ohjelmatViihdeBlogitTietovisatVaihtoautotHoroskooppiReseptit

Sanan pakko käännös suomi-englanti

 • coercion
  us
  Such coercion is also contrary to the spirit of European cooperation. Tuollainen pakko on myös vastoin eurooppalaisen yhteistyön periaatteita. In a word: more powers of coercion and repression for European institutions in relation to the Member States. Toisin sanoen EU:n toimielinten pakko- ja sortokeinojen lisäämistä jäsenvaltioita kohtaan.
 • force
  us
  This forces us to make choices. Sen vuoksi meidän on pakko tehdä valintoja. This means that we are forced to import. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän on pakko tuoda lihaa. We are not forced to stay together for ever. Meidän ei ole mikään pakko pysyä yhdessä ikuisesti.
 • must
  us
  Emissions trading must be improved. Päästökauppaesitystä on pakko parantaa. I must say that this is rather surprising. Minun on pakko todeta, että se on varsin yllättävää. We must say that we are somewhat dissatisfied. On pakko todeta, että jäämme nyt jotensakin nälkäisiksi.
 • compulsionUnder fundamentalism, fear and compulsion are central. Fundamentalismissa pelko ja pakko ovat juuri keskeisiä tekijöitä. Behind prostitution, there is always compulsion, dependency and exploitation. Prostituution takana on aina pakko, riippuvuus ja hyväksikäyttö. However, the boundary has definitely been crossed if there is violence or any kind of compulsion. Raja ylittyy ehdottomasti silloin, kun väkivalta tai jonkinasteinen pakko tulee mukaan kuvioihin.
 • have to
  us
  But now I have to speak about money. Nyt minun on kuitenkin pakko puhua rahasta. You simply have to bear that in mind. Tämä teidän on vain pakko muistaa. He does not have to comply with a standard. Niiden ei ole pakko vastata standardia.
 • imperativeThere is in this case both a moral and a legal imperative for action. Meillä on moraalinen ja juridinen pakko ryhtyä asiassa toimiin. We have a duty and, as Martine Roure said, a moral imperative to do so. Kuten Martine Roure totesi, meillä on siihen velvollisuus ja moraalinen pakko. It is imperative that such a scheme is set up, but hitherto no one has taken up our proposal. On aivan pakko tehdä jotain tällaista, mutta tähän mennessä kukaan ei ole vielä hyväksynyt ehdotustamme.
 • necessity
  us
  Emigration must be a choice and not a necessity. Maastamuuton on oltava valinta, ei pakko. Much more can be done when it becomes a matter of necessity. Jos on pakko, on mahdollista päästä paljon parempaan. I bought a new table out of necessity. My old one was ruined

Sanan pakko määritelmät

Esimerkit

 • Sinun on pakko tehdä tämä.
 • Onko pakko?

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja