Nauris.fiReseptitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotHoroskooppiBlogit

Sanan pakko käännös suomi-englanti

 • must
  us
  Emissions trading must be improved. Päästökauppaesitystä on pakko parantaa. I must say that this is rather surprising. Minun on pakko todeta, että se on varsin yllättävää. We must say that we are somewhat dissatisfied. On pakko todeta, että jäämme nyt jotensakin nälkäisiksi.
 • coercion
  us
  Such coercion is also contrary to the spirit of European cooperation. Tuollainen pakko on myös vastoin eurooppalaisen yhteistyön periaatteita. In a word: more powers of coercion and repression for European institutions in relation to the Member States. Toisin sanoen EU:n toimielinten pakko- ja sortokeinojen lisäämistä jäsenvaltioita kohtaan.
 • compulsion
  Under fundamentalism, fear and compulsion are central. Fundamentalismissa pelko ja pakko ovat juuri keskeisiä tekijöitä. Behind prostitution, there is always compulsion, dependency and exploitation. Prostituution takana on aina pakko, riippuvuus ja hyväksikäyttö. However, the boundary has definitely been crossed if there is violence or any kind of compulsion. Raja ylittyy ehdottomasti silloin, kun väkivalta tai jonkinasteinen pakko tulee mukaan kuvioihin.
 • force
  us
  This forces us to make choices. Sen vuoksi meidän on pakko tehdä valintoja. This means that we are forced to import. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän on pakko tuoda lihaa. We are not forced to stay together for ever. Meidän ei ole mikään pakko pysyä yhdessä ikuisesti.
 • have to
  us
  But now I have to speak about money. Nyt minun on kuitenkin pakko puhua rahasta. You simply have to bear that in mind. Tämä teidän on vain pakko muistaa. He does not have to comply with a standard. Niiden ei ole pakko vastata standardia.
 • imperative
  There is in this case both a moral and a legal imperative for action. Meillä on moraalinen ja juridinen pakko ryhtyä asiassa toimiin. We have a duty and, as Martine Roure said, a moral imperative to do so. Kuten Martine Roure totesi, meillä on siihen velvollisuus ja moraalinen pakko. It is imperative that such a scheme is set up, but hitherto no one has taken up our proposal. On aivan pakko tehdä jotain tällaista, mutta tähän mennessä kukaan ei ole vielä hyväksynyt ehdotustamme.
 • necessity
  us
  Emigration must be a choice and not a necessity. Maastamuuton on oltava valinta, ei pakko. Much more can be done when it becomes a matter of necessity. Jos on pakko, on mahdollista päästä paljon parempaan. I bought a new table out of necessity. My old one was ruined
 • coaction
  actions and coactions of measured groupoids on von Neumann algebras
 • compulsory
  There is a compulsory cull of offspring born to cattle with confirmed BSE. Lisäksi on pakko teurastaa vasikat, jotka ovat syntyneet niistä naudoista, joilla on todettu varmasti olevan BSE. It should be made clear that this ceiling already applies in Europe but is not compulsory. Pitäisi tehdä selväksi, että tämä raja-arvo pätee jatkossa Euroopassa, mutta sen ei silti ole pakko olla olemassa. If it does not succeed, we may have to think about the compulsory reduction of livestock headage. Jos se ei onnistu siinä, meidän täytyy ehkä harkita, että tietyillä alueilla on pakko vähentää eläinten määrää.
 • constraint
  However, unfortunately, we are forced to do that by the constraints of the timetable. Meidän on kuitenkin valitettavasti pakko tehdä niin aikataulun asettamien rajoitusten vuoksi. I should have liked to have seen more resources given to this major instrument, but we are suffering the constraints of a draconian Financial Perspective. Olisin halunnut, että tälle tärkeälle välineelle olisi myönnetty enemmän voimavaroja, mutta meidän on pakko noudattaa erittäin ankaraa rahoituskehystä. Contrary to a hackneyed cliché, part-time work is not the choice of women, but most often represents the choice of employers; and for the women who hold such posts, it is a real constraint. Päinvastoin kuin koko ajan jankutetaan, osa-aikatyö ei ole naisten vaan useimmiten työnantajien valinta ja se on todellinen pakko sitä tekeville naisille.
 • duress
  Someone was duressing her.The small nation was duressed into giving up territory.

Sanan pakko määritelmät

Esimerkit

 • Sinun on pakko tehdä tämä.
 • Onko pakko?
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja