ReseptitNauris.fiTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitHoroskooppi

Sanan puutteellinen käännös suomi-englanti

 • deficient
  us
  The plan is allegedly deficient, slow and unambitious. Suunnitelman sanotaan olevan puutteellinen, hidas ja kunnianhimoton. It is still deficient in many regards. Se on monessa suhteessa yhä puutteellinen. The situation is also evidence of the European Union's deficient energy policy. Tämä tilanne osoittaa myös, että Euroopan unionin energiapolitiikka on puutteellinen.
 • defective
  us
  If the law is defective, then it must be amended. Jos laki on puutteellinen, sitä on muutettava. The Amsterdam Treaty was defective in this regard. Amsterdamin sopimus oli puutteellinen tältä osin. If the coordination is defective, the work of Frontex invites criticism. Puutteellinen koordinointi merkitsee sitä, että Frontexin toimintaa on syytä arvostella.
 • inadequate
  We are indeed confronted by inadequate organisation. Ongelmanamme on siis puutteellinen organisointi. Frankly, that is where this report is still inadequate. Rehellisesti sanoen tämä mietintö on vielä puutteellinen tältä osin. I think that this report is inadequate in many respects. Mielestäni tämä mietintö on monessa suhteessa puutteellinen.
 • incomplete
  The area of human failure is incomplete. Inhimillistä virhettä koskeva osa on puutteellinen. We also have the incomplete harmonisation of copyright law. Toinen asia on tekijänoikeuslainsäädännön puutteellinen yhdenmukaistaminen. It is imperfect, it is incomplete, but it is better than nothing. Sopimus on puutteellinen, keskeneräinen, mutta se on parempi kuin ei mitään.
 • insufficient
  I must, therefore, consider this document to be incomplete and insufficient. Tämän vuoksi asiakirja on mielestäni epätäydellinen ja puutteellinen. Insufficient and inadequate information was also the most common cause of complaint. Riittämätön ja puutteellinen tiedonsaanti olikin yleisin kanteluiden aihe. One of the most important was the inadequate review of auditors' reports and the insufficient degree of follow-up. Yksi tärkeimmistä oli tilintarkastuskertomusten puutteellinen arviointi ja puutteellinen seuranta.
 • narrow
  us
  a narrow hallwaya narrow interpretationa narrow mind
 • tenuous
  The aether was thought to be of tenuous strands.Far from being amicable, the numbers seemed to turn their backs on each other, and I couldnt find a pair with even the most tenuous connection.His argument was not convincing in the debate, considering how tenuous it was.
 • flawed
  On that basis, it must inevitably be flawed. Siinä tapauksessa päätöslauselma on ilman muuta puutteellinen. The American research is therefore seriously flawed. Amerikkalainen tutkimus on siten vakavasti puutteellinen. I believe it to be highly selective and deeply flawed. Mielestäni se on hyvin valikoiva ja erittäin puutteellinen.
 • lacking
  us
  It seems to me that that vision was somewhat lacking in Agenda 2000. Minusta näyttää siltä, että myös Agenda 2000: ssa tämä visio on hieman puutteellinen. This cheese is lacking in pungencyare you packing or lacking?
 • rudimentary
  I have only a rudimentary grasp of chemistryHis grasp of rudimentary English allowed him at least to do the shoppingHis rudimentary driving skills meant that he was a danger on the road
 • wanting
  us
  You may consider it wanting, others may consider it complete. Se voi olla mielestänne puutteellinen; muut saattavat pitää sitä tyhjentävänä. Initially, the proposals proved wanting due to the Commission's game of juggling the flow of euros. Ehdotus oli alun perin puutteellinen, koska komissio pelasi siinä euron käyvällä arvolla ottamatta huomioon inflaatiota.

Sanan puutteellinen määritelmät

Esimerkit

 • puutteellinen huomiokyky

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja