HoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeBlogitReseptitTietovisat

Sanan puutteellinen käännös suomi-englanti

 • deficient
  us
  The plan is allegedly deficient, slow and unambitious. Suunnitelman sanotaan olevan puutteellinen, hidas ja kunnianhimoton. It is still deficient in many regards. Se on monessa suhteessa yhä puutteellinen. The situation is also evidence of the European Union's deficient energy policy. Tämä tilanne osoittaa myös, että Euroopan unionin energiapolitiikka on puutteellinen.
 • short
  us
  The draft budget, however, falls somewhat short in both respects. Talousarvioesitys on kuitenkin jokseenkin puutteellinen molemmilta osin. This is why I feel that the motion falls short and I did not vote for it. Edellä mainituista syistä päätöslauselmaesitys on mielestäni puutteellinen enkä äänestänyt sen puolesta. On this last point, the Commission’s proposal falls well short and this is its major weak point. Tämän viimeisen näkökohdan kannalta komission ehdotus on erittäin puutteellinen, ja tämä on myös sen heikoin kohta.
 • defective
  us
  If the law is defective, then it must be amended. Jos laki on puutteellinen, sitä on muutettava. The Amsterdam Treaty was defective in this regard. Amsterdamin sopimus oli puutteellinen tältä osin. If the coordination is defective, the work of Frontex invites criticism. Puutteellinen koordinointi merkitsee sitä, että Frontexin toimintaa on syytä arvostella.
 • inadequateWe are indeed confronted by inadequate organisation. Ongelmanamme on siis puutteellinen organisointi. Frankly, that is where this report is still inadequate. Rehellisesti sanoen tämä mietintö on vielä puutteellinen tältä osin. I think that this report is inadequate in many respects. Mielestäni tämä mietintö on monessa suhteessa puutteellinen.
 • incomplete
  us
  The area of human failure is incomplete. Inhimillistä virhettä koskeva osa on puutteellinen. We also have the incomplete harmonisation of copyright law. Toinen asia on tekijänoikeuslainsäädännön puutteellinen yhdenmukaistaminen. It is imperfect, it is incomplete, but it is better than nothing. Sopimus on puutteellinen, keskeneräinen, mutta se on parempi kuin ei mitään.
 • insufficientI must, therefore, consider this document to be incomplete and insufficient. Tämän vuoksi asiakirja on mielestäni epätäydellinen ja puutteellinen. Insufficient and inadequate information was also the most common cause of complaint. Riittämätön ja puutteellinen tiedonsaanti olikin yleisin kanteluiden aihe. One of the most important was the inadequate review of auditors' reports and the insufficient degree of follow-up. Yksi tärkeimmistä oli tilintarkastuskertomusten puutteellinen arviointi ja puutteellinen seuranta.
 • narrow
  us
  a narrow hallwaya narrow interpretationa narrow mind
 • rudimentaryI have only a rudimentary grasp of chemistryHis grasp of rudimentary English allowed him at least to do the shoppingHis rudimentary driving skills meant that he was a danger on the road
 • tenuousThe aether was thought to be of tenuous strandsFar from being amicable, the numbers seemed to turn their backs on each other, and I couldnt find a pair with even the most tenuous connectionHis argument was not convincing in the debate, considering how tenuous it was

Sanan puutteellinen määritelmät

Esimerkit

 • puutteellinen huomiokyky

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja