TietovisatReseptitHoroskooppiBlogitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan saatavilla käännös suomi-englanti

 • available
  us
  A hotel business has best available technology for sewage. Hotelliyrityksessäkin on " parasta saatavilla olevaa tekniikkaa" jätevettä varten. What exactly is available to us? Mitä meillä itse asiassa on saatavilla? This technology is available now. Tämä teknologia on nyt saatavilla.
 • forthcoming
  us
  Some results have already been forthcoming. Joitakin tuloksia on jo saatavilla. We have had many promises and reports from the Commission, yet little concrete action has been forthcoming. Olemme saaneet monia lupauksia ja raportteja komissiosta; monia konkreettisia toimia ei kuitenkaan ole saatavilla. It is therefore necessary to continue to make advances so that statistical data on the environment is increasingly reliable and forthcoming. Tästä syystä asiassa on edistyttävä, jotta ympäristöä koskevat tilastotiedot olisivat luotettavampia ja jotta ne olisivat saatavilla.
 • on handIf you have cornstarch on hand, use it; otherwise, try a little flour.
 • unobtainable
 • up
  us
  That register will be kept up-to-date and made available online. Rekisteri pidetään ajan tasalla, ja se on saatavilla verkossa. We are backing up our strategy with available foreign-policy tools. Tuemme strategiaamme saatavilla olevin ulkopolitiikan välinein. We also need clarity on the pledge to scale up universal access to HIV/Aids. Meidän on selkeytettävä myös lupausta, jonka mukaan HIV:n/aidsin hoidon on oltava kaikkien saatavilla.

Sanan saatavilla määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja