BlogitTV-ohjelmatViihdeReseptitVaihtoautotTietovisatHoroskooppi

Sanan suunta käännös suomi-englanti

 • direction
  uk
  us
  That is the direction we want to move in. Se on suunta, johon haluamme kulkea. This, we believe, is the new direction for Europe. Tämä on mielestämme Euroopan uusi suunta. The extent and direction of the crisis remains open. Kriisin laajuus ja suunta ovat edelleen avoimia kysymyksiä.
 • orientationThe homing instinct in pigeons is an example of orientation.
 • aspect
  us
  We must first identify the objectives and the direction of this policy before deciding on budgetary aspects. Meidän on ensin määritettävä tavoitteet ja tämän politiikan suunta, ennen kuin päätämme rahoitukseen liittyvistä näkökohdista. Japans aging population is an important aspect of its economyThe house has a southern aspect, i.e. a position which faces the south
 • bearing
  us
  We should take our bearings from this. Meidän on valittava nyt oikea suunta. a gift-bearing visitorThats a bearing wall.
 • drift
  us
  Granted, we are on the wrong course, but in fact the vessel is drifting, engines stopped. Valittu suunta on kyllä huono, mutta tosiasiassa laiva kulkee omalla vauhdillaan, moottorit sammutettuina. The general drift of the debate was: what do we need to do to be accepted as the United States' good partner? Keskustelun yleinen suunta oli tämä: mitä meidän on tehtävä, jotta meidät hyväksytään Yhdysvaltojen hyväksi kumppaniksi. a drift of snow, of ice, of sand, etc
 • hand/translations
 • heading
  us
  That is precisely where we are heading. Juuri tämä on se suunta, johon pyrimme. We are not yet where we want to be, but we are heading in the right direction. Emme ole vielä saavuttaneet tavoitettamme, mutta suunta on oikea. Instead of heading for the rocks of isolation, let us together chart the course of cooperation. Sen sijaan että suuntaisimme kohti eristäytymisen karikkoja, meidän on yhdessä kartoitettava yhteistyölle suunta.
 • line
  us
  That is why all of this is along the right lines, and why it is extremely important. Tästä syystä tämä on oikea suunta, ja koko asia on erittäin tärkeä. So now the line which the new President and the new Commission have to take is clear. Niinpä uuden puheenjohtajan ja uuden komission suunta on selkeä. The General Affairs Council, which was held at the end of February, also pointed along the same lines. Helmikuun lopun yleisten asiain neuvoston kokouksessa suunta näytti olevan sama.
 • path
  uk
  us
  The path has therefore already been mapped out. Suunta saatiin siis merkittyä. We do not believe this is the path we should be going down. Mielestämme tämä ei ole se suunta, johon meidän on kuljettava. I do not think this is the path to be taking; quite the reverse. Tämä ei ole mielestäni oikea vaan täysin väärä suunta.
 • sense
  us
  If we apply common sense, these energy sources which can be used at will and do not pollute should be strongly developed. Oikea suunta olisi siis, että näitä vapaasti käytettäviä ja saastuttamattomia energianlähteitä kehitettäisiin voimakkaasti. It is therefore a question of countries benefiting each other in the long term, and in this sense, the drive for competitiveness without cooperation is misconceived. Tämä tarkoittaa, että kyse on juuri siitä, että pitkällä aikavälillä ollaan muille hyödyksi, ja siksi tämä suuntautuminen kilpailukykyyn ilman yhteistyötä on väärä suunta. a sense of security
 • tack
  us
  The laminate adhesive has very aggressive tack and is hard to move once in place.hardtack; soft tackto tack (something) onto (something)
 • trade
  uk
  us
  It is the direction towards fair trade and, in particular, fairness towards the people and the environment. Tämä on suunta kohti vapaakauppaa, ja erityisesti se on oikeudenmukaista ihmisiä ja ympäristöä kohtaan. This is a direction that the EU is doggedly following both at home and in third countries, using free trade agreements. Tämä on suunta, johon EU kulkee itsepintaisesti sekä kotona että kolmansissa maissa käyttämällä vapaakauppasopimuksia. I did no trades with them once the rumors started

Sanan suunta määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja