BlogitVaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmatViihdeHoroskooppi

Sanan tuottoisa käännös suomi-englanti

 • lucrative
  These proposals will put a lucrative spy beaming up to Galileo in every trucker’s cab. Näillä ehdotuksilla jokaisen rekkakuskin ohjaamoon asennetaan rahallisesti tuottoisa, Galileoon kytketty vakoilulaite. It highlighted what an immensely lucrative, important industry this is - in its own right and as an adjunct to so many industries. Sopimuksessa korostuu, kuinka valtavan tuottoisa ja tärkeä ala tämä on - itsessään ja monien muiden alojen yhteydessä. In this respect, the elimination of poverty, for example, is a very lucrative investment for society, as is reducing youth unemployment. Tässä suhteessa esimerkiksi köyhyyden poistaminen on yhteiskunnalle erittäin tuottoisa investointi samoin kuin nuorisotyöttömyyden vähentäminen.
 • profitable
  us
  Financially, it is an extremely profitable investment. Rahoitukselliselta kannalta se on erittäin tuottoisa sijoitus. We know that there is a very profitable industry behind all this discussion. Tiedämme, että kaiken tämän keskustelun taustalla on erittäin tuottoisa ala. Talents and skills must be nurtured from an early age - a profitable investment in every case. Lahjakkuutta ja kyvykkyyttä on rohkaistava jo varhaisesta iästä lähtien - tällainen sijoitus on tuottoisa joka tapauksessa.
 • high-yielding
  The agriculture budget is neither a self-service shop nor a high-yielding dairy cow. Maatalousbudjetti ei ole itsepalvelukauppa eikä tuottoisa lypsylehmä.
 • productive
  I hope that this will be a very productive discussion. Toivon, että tämä on hyvin tuottoisa keskustelu. We have been informed that the meeting held this morning was very useful and productive. Meille on kerrottu, että tänä aamuna pidetty kokous oli erittäin hyödyllinen ja tuottoisa. Textiles and clothing in Europe is a competitive, modern, innovative and productive industry. Euroopan tekstiili- ja vaatetusala on kilpailukykyinen, nykyaikainen, innovatiivinen ja tuottoisa teollisuudenala.
 • prolific
  us
 • prolific ; prolific
 • voluminous
  a voluminous writer
 • voluminous (taiteilijasta
 • yield
  us
  The agriculture budget is neither a self-service shop nor a high-yielding dairy cow. Maatalousbudjetti ei ole itsepalvelukauppa eikä tuottoisa lypsylehmä. Yield the right of way to pedestrians.They refuse to yield to the enemy.

Sanan tuottoisa määritelmät

Esimerkit

 • ~ omenapuu (po. satoisa
 • ~ sijoituskohde (po. tuottava
 • ~ kirjailija (po. tuottelias

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja