TietovisatBlogitReseptitTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotHoroskooppi

Sanan vaihtoehto käännös suomi-englanti

 • alternative
  us
  Is decentralisation a better alternative? Onko hajauttaminen parempi vaihtoehto? The alternative is that dramatic. Vaihtoehto on siis näin dramaattinen. The inspectors are the alternative to war. Asetarkastajat ovat sodan vaihtoehto.
 • option
  us
  Terrorism is an option: a despicable, cowardly and cruel option. Terrorismi on vaihtoehto: halveksittava, pelkurimainen ja raaka vaihtoehto. This is not a satisfactory option. Tämä vaihtoehto on riittämätön. Standing still cannot be an option. Paikallaan odottaminen ei voi olla vaihtoehto.
 • choice
  us
  Give yourself a better choice. Antakaa itsellenne parempi vaihtoehto. That is the only choice we have. Tämä on meille ainut vaihtoehto. That would be the truly democratic choice. Tämä olisi se aidosti demokraattinen vaihtoehto.
 • alternatealternate picking is a guitar playing techniquethe alternate members 1, 3, 5, 7, etc.Hyperlinked text is displayed in alternate color in a Web browser.
 • availabilityWhat is your availability this week?We have several availabilities.
 • issue
  us
  As with so many other issues, it is not the case that one solution is best for everyone. Kuten on laita monien muidenkin asioiden suhteen, yksi ratkaisu ei välttämättä ole paras vaihtoehto kaikille. That is one option which I throw open for discussion. I will then answer questions on this issue. Tässä on yksi vaihtoehto, jonka nyt esitän pohdittavaksi, ja vastaan sitten asiasta esitettyihin kysymyksiin.Parliament has always fought on this issue so that we could at least glimpse a future date when the opt-out will end. Parlamentti on aina pyrkinyt ajamaan eteenpäin tätä asiaa, jotta me voisimme ainakin saada jonkinlaisen käsityksen ajankohdasta, jolloin opt-out-vaihtoehto tulevaisuudessa lakkautetaan.
 • possibility
  us
  That could also be a possibility. Se voisi olla yksi vaihtoehto. Mention was made of the WTO: that is a possibility. Jotkut mainitsivat WTO:n, ja se on yksi vaihtoehto. Possibility number two: you say that the conditions are not favourable. Toinen vaihtoehto: Sanotte, etteivät edellytykset ole suotuisat.

Sanan vaihtoehto määritelmät

Esimerkit

 • Siinä tilanteessa ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin suostua.
 • Tuohon leikkiin en lähde! -Ei ole paljon vaihtoehtoja!

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja