ReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiNauris.fiBlogit

Sanan viranomainen käännös suomi-englanti

 • authority
  us
  This service is not an authority, it is a sort of intergovernmental consultancy service. Tämä virasto ei kuitenkaan ole viranomainen, se on lähinnä hallitustenvälinen neuvoa-antava elin. This has happened four years after the UK Financial Services Authority closed that loophole. Näin on käynyt neljä vuotta sen jälkeen, kun Yhdistyneen kuningaskunnan rahoituspalveluista vastaava viranomainen sulki tämän porsaanreiän. No authority and no official has indicated this. Yksikään viranomainen tai vastuuhenkilö ei ole toiminut tämänsuuntaisesti.
 • official
  us
  No authority and no official has indicated this. Yksikään viranomainen tai vastuuhenkilö ei ole toiminut tämänsuuntaisesti. One and the same official may be able to carry out both types of check. Sama viranomainen voi mahdollisesti hoitaa tämänkin asian. In other words, the person authenticating the act must in some way be a public official, a position that does not exist in some EU countries, which therefore do not have this ability. Toisin sanoen asiakirjan aidoksi todistavan henkilön on oltava jonkinlainen julkinen viranomainen. Tällaista asemaa ja siten tätä mahdollisuutta ei kuitenkaan ole tietyissä EU:n jäsenvaltioissa.

Sanan viranomainen määritelmät

Esimerkit

 • Kunnallishallinnossa viranomaisella tarkoitetaan kunnan toimielimiä, luottamushenkilöitä ja viranhaltijoita.
 • Perustuslain mukaan viranomaisia ovat laajassa merkityksessä sekä hallintoelimet että tuomioistuimet.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja