VaihtoautotBlogitHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatTietovisatViihde

Sanan huhu käännös suomi-ranska

  • rumeurf
    Mais cette rumeur s'est répandue dans d'autres cercles. Huhu kiersi kuitenkin muissa piireissä. Madame la Commissaire, ce n’était pas une rumeur, comme vous venez de le dire; il y a vraiment eu une réunion. Arvoisa komission jäsen, kyseessä ei ollut huhu, niin kuin äsken väititte, vaan kokous todellakin pidettiin. Selon une rumeur, l'acier utilisé à Strasbourg serait le même que celui utilisé dans le toit de l'aéroport Charles de Gaulle, qui s'est effondré. Yksi huhu kertoo, että rakennuksessa käytetty teräs olisi samaa kuin Charles de Gaullen lentokentän katossa, joka myös romahti.
  • bruitm
    Des bruits courent également selon lesquels certains députés auraient demandé l'enlèvement du mobilier non utilisé. Liikkeellä on myös sellainen huhu, että eräät jäsenet ovat pyytäneet käyttämättömien kalusteiden poistamista huoneistaan. Attendons d'entendre M. Vitorino, mais le bruit court que la Commission va accepter les amendements visant à ne pas inclure ces personnes. Odotamme komission jäsen Vitorinon puheenvuoroa, mutta huhu kertoo, että komissio hyväksyy tarkistukset tällaista suojelua saavien jättämisestä direktiivin ulkopuolelle. Malheureusement, le bruit court dans un certain nombre d'États membres que l'Union européenne, tenue par la privatisation et la concurrence, a déjà accéléré ce règlement depuis de nombreuses années. Valitettavasti se huhu, että Euroopan unioni velvoittaa yksityistämiseen ja kilpailuun, on edistänyt tämän asetuksen toteutumista monissa jäsenvaltioissa jo monta vuotta etukäteen.

Sanan huhu määritelmät

Esimerkit

  • Huhu kertoo, että olet menossa naimisiin.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja