ReseptitViihdeHoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisat

Sanan mukaan käännös suomi-ruotsi

 • efter
  Från var och en efter förmåga, åt var och en efter behov.Jokaiselta kykyjensä mukaan, jokaiselle tarpeidensa mukaan. Politiken har inte riktat sig efter den.Politiikka ei ole toiminut sen mukaan. Efter Nice kvarstår den andra och tredje pelaren.Nizzan sopimuksen mukaan toinen ja kolmas pilari säilytetään.
 • enligt
  Det var möjligt enligt de gamla föreskrifterna. Det kommer också att vara möjligt enligt de nya föreskrifterna.Se oli mahdollista vanhojen sääntöjen mukaan ja on edelleen mahdollista myös uusien sääntöjen mukaan. Är detta tillåtet enligt vår arbetsordning?Onko tämä sallittua työjärjestyksemme mukaan? Enligt min uppfattning är det det förra fallet som gäller.Minun käsitykseni mukaan ensin mainittu vaihtoehto on oikein.
 • med
  Om man räknar med vattenkraften är det 6 procent.Jos vesivoima lasketaan mukaan, osuus on 6 %. Det är det som är avsikten med en omröstning med namnupprop.Se on nimenhuudon mukaan järjestettävän äänestyksen tarkoitus. Det är också viktigt att ett system med gradvis minskat stöd har inkluderats.Tärkeää on myös, että tukien supistaminen tilakoon mukaan on otettu mukaan.
 • enl.
 • ta med
  Jag ville också ta med barn med inlärningssvårigheter.Halusin myös ottaa mukaan lapset, jotka kärsivät oppimisvaikeuksista. Kommer ni att ta med lungorna i andra delar, nervknutar och annat?Otatteko keuhkot mukaan toisiin osiin, entä hermosolmut ja muut? Ta med regionerna, utforma beslutsprocesser tillsammans med dem.Ottakaa mukaan alueet, rakentakaa päätöksentekoprosesseja niiden kanssa.

Sanan mukaan määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Tule mukaan!
 • Puhelinluettelon mukaan kaupungissamme asuu paljon Virtasia.
 • Saatavilla olevien tietojen mukaan mukana noin tuhat henkeä.
 • Pelaa sääntöjen mukaan.

Katso myös

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja