HoroskooppiVaihtoautotReseptitTietovisatViihdeTV-ohjelmatBlogit

Sanan toimi käännös suomi-saksa

 • Aktder
  Insoweit ist sie ein Formalakt. Siinä mielessä se on vain muodollinen toimi. Die Kommission war sehr aktiv, und die Zusammenarbeit war sehr eng. Komissio toimi hyvin aktiivisesti, ja yhteistyö oli hyvin tiivistä. Das militärische Sperrgebiet ist zunächst ein politischer Pakt. Sotilaallinen kieltoalue on ennen kaikkea poliittinen toimi.
 • Aufgabedie
  Die EU meistert diese Aufgabe leider nicht nach besten Kräften. Valitettavasti Euroopan unioni ei toimi tässä asiassa parhaalla tavalla. Die Banken haben sich in ihre Schneckenhäuser zurückgezogen und kommen ihrer Aufgabe nicht nach. Pankit ovat vetäytyneet kuoreensa eivätkä toimi niin kuin niiden pitäisi. Wir müssen nicht nur darauf blicken, was nicht funktioniert, sondern auch darauf, was funktioniert, und wir brauchen bei dieser Aufgabe Ihre aktive Beteiligung, Herr Kommissar. Meidän on tarkasteltava paitsi asioita, jotka eivät toimi, myös asioita, jotka toimivat. Arvoisa komission jäsen, tarvitsemme teiltä aktiivista sitoutumista tähän tehtävään.
 • Funktiondie
  Die Türkei gehört nicht zu Europa, und sie erfüllt auch nicht die Funktion einer Brücke zu den islamischen Staaten. Turkki ei ole osa Eurooppaa eikä se toimi siltana islamilaisiin valtioihin. Herr Präsident, ich möchte mich gern teilweise in meiner Funktion als Vorsitzender der Sitzung äußern, in welcher der Sammeltext erstellt wurde. Arvoisa puhemies, voisinko puhua osaksi henkilönä, joka toimi puheenjohtajana yhdistettyä tekstiä laadittaessa? Leider funktioniert die neue (zweite) Generation des Schengener Informationssystems noch immer nicht. Tällä hetkellä viimeisimmän (toisen) sukupolven Schengenin tietojärjestelmä ei edelleenkään toimi.
 • Tatdie
  Somit hatte Herr Wieland das Recht zu tun, was er tat. Näin ollen jäsen Wielandilla oli oikeus toimia niin kuin hän toimi. Vielleicht war das nicht klug, aber er tat Recht daran. Se ei ehkä ollut viisasta hänen kannaltaan, mutta hän toimi oikein.
 • Werkdas

Sanan toimi määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja