HoroskooppiReseptitBlogitViihdeTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan anew käännös englanti-suomi

  • uudelleen
    Eurooppa ikään kuin löydetään aina uudelleen kuuden kuukauden välein. Every six months Europe is invented anew, so to speak. Meidän on rakennettava maa uudelleen ja taattava sen hyvinvointi ja rauha. We need to build it anew and ensure there is prosperity and peace. Minusta talousarvion määrärahat ja resurssit on soviteltava uudelleen. I believe that the budget amounts and resources must be reconciled anew.
  • uudestaan
    Miten me voimme luoda uudestaan sisäisen kysynnän rehelliselle ja totuudenmukaiselle tiedonvälitykselle? How can we create anew an internal demand for honest and truthful information? Ne osoittivat minulle uudestaan, mikä merkitys tieteellä, tutkimuksella ja taloudella on avaruuden hyödyntämiselle, ja kuinka tärkeitä ovat satelliitit ja niiden laukaisualustat. But what it also showed me anew was the relevance to science, to research and to the economy of the use of space, and the importance of the satellites and their launchers.

Sanan anew määritelmät

Esimerkit

  • Each morning, opportunity—like the sun—dawns anew.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja