Jääkiekon MMHoroskooppiTietovisatReseptitVaihtoautotBlogitViihdeTV-ohjelmat

Sanan arena käännös englanti-suomi

  • areenaMeillä oli täällä parlamentaarinen areena, nyt meillä on täällä leijona. We already had a parliamentary arena here, and now we have a lion in it. Sen jälkeen meillä on laaja areena käytettävissämme maailmanlaajuista vallankumousta varten". Then we would have a large arena to develop the world revolution.' Internet on mielipiteenvaihdon uusi areena, ja sitä tarvitaan kipeästi poliittiseen mobilisointiin. It is a new arena for the exchange of opinions that is sorely needed for political mobilisation.
  • kenttäVoitaisiin sanoa, että tällä hetkellä kenttä on meille täysin avoin tällä alalla. You could say that the arena is now entirely open for us in this area. Olette oikeassa todetessanne, että meidän on kerrottava kansalaisille, että tämä on toinen poliittinen kenttä ja että poliittinen keskustelu on välttämätöntä. You are right in saying that we must tell the citizens that this is another political arena and that political discussion is crucial. Haluamme kohottaa eurooppalaista kulttuurien kenttää, koska tiedämme, että se on merkittävin kenttä koko eurooppalaisessa päätöksenteossa. We want to promote the European cultural arena because we know that it is the most important area in decision-making in Europe.
  • alaRahoitusalalta alkanut kriisi on nyt levinnyt reaalitalouteen sekä työllisyyden ja sosiaaliselle alalle. A crisis that began as financial is now spreading into the real economy, into employment and into the social arena. Monien väkivaltaisten vuosien jälkeen Burundi pyrkii jälleenrakennukseen ja palaamaan kansainväliselle näyttämölle ja onkin onnistunut siinä jossain määrin. After many years of conflict in Burundi, the country is trying to rebuild itself and to return to the international arena and has been achieving some success. Kauanko olet työskennelyt alalla?

Sanan arena määritelmät

  • A realm in which events take place; an area of interest, study, behaviour, etc

Esimerkit

  • A large crowd filled the seats of the arena
  • The arena is grey with white beams
  • The gladiators entered the arena
  • The company was a player in the maritime insurance arena

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja