ViihdeBlogitVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppi

Sanan bright käännös englanti-suomi

 • kirkas
  Vanhat mainokset ja TV:ssä asialle annettu julkisuus saivat heidät omaksumaan ajatuksen, että – kuten Yhdistyneessä kuningaskunnassa todetaan – "tulevaisuus on kirkas, tulevaisuus on oranssi". Indoctrinated by old adverts and TV celebrity, they believed that, as we say in the UK, the future is bright, the future is orange. IND/DEM-ryhmän puolesta. - (EN) Arvoisa puhemies, koko tämän viikon meille on kerrottu, että uuden puhemiehen ja uusien jäsenten myötä parlamentissa on sarastamassa uusi kirkas päivä. on behalf of the IND/DEM Group. - Mr President, all this week we have been told that this is a bright new dawn, with Parliament having a new President and Members. Tänään on kirkas sää.
 • älykäs
  Mielestäni ajatus on erittäin mielenkiintoinen ja älykäs. I think that this is very interesting and a bright idea. älykäs akkulaturi
 • aurinkoinen
  Haluan sanoa neuvoston espanjalaiselle puheenjohtajalle tämän: pitäkää esillä aurinkoinen ja optimistinen puolenne. I should like to say to the Spanish Presidency: show your bright, optimistic side. Ulkona on aurinkoinen sää.Oletpa tänään aurinkoisella tuulella.
 • fiksu
 • iloinen
  Hän on iloinen uudesta työpaikastaan.iloinen nauruiloinen jälleennäkeminen
 • terävä
  Internetin palvelujen taustalla oleva terävä äly tulisi valjastaa siihen, että lapset eivät saisi käsiinsä tällaista materiaalia. The bright minds behind Internet services should set to work to block such material from children's access. Varovasti; reuna on aika terävä.Tarvitset terävän veitsen.
 • terävä-älyinen
 • vaalea
  Sanotaan vaaleiden kärventyvän helpommin auringossa kuin tummien.
 • välkky
 • valoisa
  Euroopan tilanne ei tällä hetkellä ole valoisa. The situation in Europe is not bright at the moment. Euroopan unioni on nuori mutta kypsä rakenne, jonka tulevaisuus on valoisa. Europe is a young, but adult structure, with a bright future ahead. Kuitenkin jo ennen rahoitusalan kriisiä tilanne työmarkkinoilla oli kaikkea muuta kuin valoisa. However, even before the financial crisis, the situation on the labour market did not look at all bright.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja