Nauris.fiHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatReseptitBlogit

Sanan vastuu käännös suomi-englanti

 • responsibility
  us
  I wonder who does have responsibility. Ihmettelen, kenellä oikeastaan on todellinen vastuu asiasta. Politicians carry a great responsibility. Poliitikoilla on suuri vastuu. Who should take responsibility? Kenen olisi kannettava vastuu?
 • charge
  us
  Not waiting to react or to respond to events elsewhere but leading the charge as to what will happen. Ei jääty odottelemaan reaktioita tai sitä, miten asiassa toimitaan muualla, vaan otettiin vastuu siitä, mitä tuleman pitää. The responsibility for deciding whether to impose noise charges is left to the Member States. Vastuu melumaksujen käyttöönotosta jätetään jäsenvaltioille. Each of us then has to be answerable for being able to give discharge under these circumstances. Jokaisen meistä on sitten itse otettava vastuu siitä, voidaanko vastuuvapaus myöntää näillä edellytyksillä.
 • burden
  us
  The railways are required to bear the burden here. Rautateiden on otettava niistä vastuu. We are burdened by a particular political responsibility. Meille on sälytetty erityinen poliittinen vastuu. I am very conscious of the heavy burden you bear, Commissioner. Arvoisa komission jäsen, tiedän hyvin, että teillä on raskas vastuu.
 • in charge
  He left his daughter in charge of watching her younger sisters.This internet browser puts you in charge of your personal settings.The suspect was given in charge and taken to the police station.
 • liability
  us
  liability of passenger carriers, matkustajaliikenteen harjoittajan vastuu, And how would you prove liability? Kuinka vastuu voitaisiin osoittaa? That would mean assuming liability. Sen pitäisi tarkoittaa, että vastuu otetaan mukaan.
 • plight
  us
 • accountability
  Collective accountability is not accountability at all. Kollektiivinen vastuu ei ole vastuuta ollenkaan. We need to return to public accountability. Tarvitsemme sitä, että julkinen vastuu palautetaan ennalleen. Our role as a Parliament is accountability vis-à-vis the citizens. Parlamentin rooliin kuuluu vastuu kansalaisille.
 • onus
  This means that the onus is on Europe, too, and that it must reach out to the public. Tämä tarkoittaa, että vastuu on myös Euroopan unionin harteilla ja että sen on ojennettava kätensä kansalle. I am convinced that the onus is on the international community and especially on the Quartet. Olen vakuuttunut sitä, että vastuu tästä on kansainvälisellä yhteisöllä ja erityisesti kvartetilla. The weighing of obligations is an objective exercise and, in all events, the onus of it is upon the chooser. Velvoitteiden asettaminen tärkeysjärjestykseen on puolueetonta, ja vastuu siitä on joka tapauksessa sillä, joka tekee valinnan.
 • resbonsibility
 • risk
  us
  His task must be to ensure that the procedure prescribed entails no risk to the patient. Toiseksi on mainittu tutkimuksen suorittavan lääkärin vastuu siitä, ettei tutkimuksesta aiheudu riskejä potilaalle.We have a huge responsibility to ensure that our children are not made unwell or put at risk. Meillä on suuri vastuu sen varmistamisessa, että lapsemme eivät sairastu tai joudu vaaraan. It is up to the person who introduces a high-risk crop to assume responsibility for all the consequences of that risk. Suuria riskiä sisältävän viljelykasvin käyttöön ottavan henkilön on itse otettava vastuu kaikista kyseisestä riskistä aiheutuvista seurauksista.

Sanan vastuu määritelmät

 • se, että jonkun täytyy vastata jostakin, ottaa jonkin asian toteutumisesta syy niskoilleen

Esimerkit

 • Olen vastuussa hänestä.
 • Rehellinen ei voi välttää vastuuta.
 • Suomen vastuut Espanjan tukipaketissa
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja