HoroskooppiVaihtoautotBlogitReseptitViihdeTietovisatTV-ohjelmat

Sanan distinguish käännös englanti-suomi

  • erottaaTeollisuudessa pitää erottaa kaksi suurta alaa. In industry, the main areas have to be distinguished. Mutta miten voimme erottaa tiedotuksen mainostamisesta? Yet how can we distinguish information from advertising? Haluaisin erottaa toisistaan kaksi ajanjaksoa. I would like to distinguish between the two time periods.
  • erottuaUrheilijoiden kiihkeä voitontavoittelu ja pyrkimys erottua edukseen ovat tärvelleet rehdin kilpailuhengen ja urheilun ihanteet. Polite rivalry and sporting ideals have now been sullied by athletes' intense efforts to win and distinguish themselves. Juuri sen vuoksi, että ohjelma on avoin kolmansien maiden opiskelijoille, Eurooppa voi erottua edukseen korkea-asteen opetuksessa. It is precisely because the programme is open to students from third countries that Europe can distinguish itself further in the field of higher education. Se kantaa kuitenkin vastuun siitä, miten näihin vanhoihin synteihin suhtaudutaan, sillä vain käsittelemällä nämä tapaukset säälimättömästi ja aukottomasti se voi erottua myönteisesti edeltäjästään. But it is responsible for dealing with this legacy and it will only distinguish itself positively from its predecessors if it takes a ruthless approach and clears up every last one of these cases.
  • erottua joukosta
  • tunnistaaTunnistin äitini hänen lapsuuden kuvastaan.Onnettomuuden uhrit tunnistettiin.Valvontakamera tallensi tapahtuneen ja poliisi on tunnistanut tekijän.

Sanan distinguish määritelmät

Esimerkit

  • The soldier distinguished himself in combat and received a medal.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja