TietovisatVaihtoautotHoroskooppiViihdeReseptitBlogitTV-ohjelmat

Sanan duke käännös englanti-suomi

  • herttuaEtte ole John, Bedfordin herttua, pääministeri Balkenende ei ole piispa Cauchon eikä presidentti Chirac ole Jeanne d'Arc. You are not John, Duke of Bedford, Mr Balkenende is not Bishop Cauchon and Mr Chirac is not Joan of Arc. On esimerkiksi arvioitu, että rikkain heistä, Westminsterin herttua, saa maataloustukia noin 38 puntaa tunnissa. For example, it is estimated that the richest of them, the Duke of Westminster, receives some GBP 38 per hour in agricultural subsidies. Wellingtonin herttua totesi peninsulaarikampanjasta, että hän voisi aina vetäytyä Torres Vedrasin linjojen taakse, ja samoin meilläkin oli omat Torres Vedrasin linjamme.Like the Duke of Wellington in the Peninsular campaign who said he could always retreat behind the lines of Torres Vedras we had our lines of Torres Vedras.
  • HerttuaEtte ole John, Bedfordin herttua, pääministeri Balkenende ei ole piispa Cauchon eikä presidentti Chirac ole Jeanne d'Arc. You are not John, Duke of Bedford, Mr Balkenende is not Bishop Cauchon and Mr Chirac is not Joan of Arc. On esimerkiksi arvioitu, että rikkain heistä, Westminsterin herttua, saa maataloustukia noin 38 puntaa tunnissa. For example, it is estimated that the richest of them, the Duke of Westminster, receives some GBP 38 per hour in agricultural subsidies. Wellingtonin herttua totesi peninsulaarikampanjasta, että hän voisi aina vetäytyä Torres Vedrasin linjojen taakse, ja samoin meilläkin oli omat Torres Vedrasin linjamme.Like the Duke of Wellington in the Peninsular campaign who said he could always retreat behind the lines of Torres Vedras we had our lines of Torres Vedras.
  • suurherttuaMutta minun on pakko painottaa neuvostolle, että kyseessä ei ole Yorkin vanha suurherttua, joka on marssittamassa joukkojaan taisteluun, vaan on kyse ainoastaan joukkojen marssittamisesta kotiin päin. But I do need to stress to the Council that this is not the Grand Old Duke of York marching his troops up the hill, just to march them down again. Vuonna 1985 suurherttua Jean nimittäin ehdotti silloiselle liikenneministerille, että kehitettäisiin eurooppalainen rekisterikilpi Luxemburgin suurherttuakunnassa rekisteröidyille autoille. In fact, in 1985, Grand Duke Jean suggested to his Minister for Transport at the time that he design a European registration plate for cars registered in the Grand Duchy of Luxembourg.

Sanan duke määritelmät

  • The title of a duke
  • A private university in North Carolina
  • The American actor

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja