VaihtoautotBlogitReseptitTV-ohjelmatNauris.fiHoroskooppiTietovisat

Sanan flagrant käännös englanti-suomi

 • huutava
 • ilmiselvä
  Tarkoitan työllisyyttä, sillä palkkakuilu on ilmiselvä ja perhe- ja työelämän yhteen sovittaminen on edelleen vaikeaa. Here I am thinking of employment, where the wage gap is flagrant and where it is still difficult to reconcile family life and a career.
 • räikeä
  Tämä ilmiö on räikeä rikkomus ihmisarvoa vastaan. The phenomenon represents a flagrant violation of human dignity. Kyseessä on kansainvälisten ihmisoikeusnormien räikeä rikkomus. This is a flagrant violation of international human rights. Kaikki tämä on räikeä rikkomus Ranskan kansallisia toimivaltuuksia vastaan. This all constitutes a flagrant violation of French national sovereignty.
 • karkea
  Aluksi hioimme karkealla hiekkapaperilla.Pohjalle levitettiin karkeaa sepeliä.Karkea arvio on: "hävisimme satatuhatta euroa"!
 • törkeä
  Tarkistusta 22, jonka mukaan yhteisön varoja on tarkoitus käyttää ihmisalkioiden tutkimukseen, ei todellakaan voi hyväksyä, sillä se on törkeä loukkaus ihmisarvoa kohtaan. Amendment No 22, providing for Community funds for embryo research, is utterly unacceptable, being a flagrant offence against human dignity. Kilpailija sai törkeän potkun jalkaansa.Autoilija teki törkeän ohituksen.

Sanan flagrant määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja