HoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatViihdeReseptitBlogitVaihtoautot

Sanan hurt käännös englanti-suomi

 • loukata
  Emme halua loukata pientä 1 200 saaren saariryhmää. We do not want to hurt a small archipelago of 1 200 islands. Pankkien on lakattava käyttäytymästä lapsen tavoin, joka ei ole koskaan kokenut kaatumista eikä tiedä, että se voi loukata itsensä. The banks must stop behaving like children who have never tried falling down and do not know that they can hurt themselves. Pekka loukkasi lenkkeillessään polvensa.
 • loukkaantunut
  Kukaan ei ole koskaan loukkaantunut vuo-ro-pu-he-lus-sa! No one ever got hurt from di-a-logue! Eräänä ehdotuksen alullepanijana olen tietysti loukkaantunut. As one of the initiators of that proposal, I am naturally hurt by this. Olen kuitenkin hieman loukkaantunut, kun kuulen, että olemme kiristäneet kumppaneitamme. I am nevertheless a little hurt to hear we have been blackmailing our partners.
 • sattua
  Minua sattuu ukkovarpaaseen.Sattuipa tuossa päivänä muutamana silmiini lause, jota en olisi kuuna päivänä uskonut näkeväni.Satuin olemaan paikalla juuri silloin.
 • satuttaa
  Jos kuminauhaa venyttää liikaa, se voi tietysti katketa, jolloin satuttaa sormensa. Of course, if you stretch elastic too far it can snap and you can hurt your fingers. Se satuttaa, kun sinne palattaessa kerrotaan: "Ei, meidän on kehitettävä maantiejärjestelmää, ei meidän pidä kehittää rautatiejärjestelmää". It is hurtful when you go back and you are told that: "No, we must improve the road system - we must not improve the rail system". Anteeksi, että satutin sinua.
 • vahingoittaa
  Suuntaus protektionistisiin käytäntöihin vahingoittaa jo EU:n yrityksiä. A tendency to protectionist practices is already hurting EU businesses. Se vahingoittaa maan mainetta, sen kansalaisia sekä heidän pyrkimyksiään olla tulevaisuudessa osa EU:ta. It is hurting the reputation of the country, its citizens and their ambitions for a European future. Luottolama koskettaa ja vahingoittaa meitä kaikkia, mutta näen kuitenkin valoa tunnelin päässä. The credit crunch is hitting and hurting all of us, but I see a speck of light at the end of the tunnel.
 • haavoittunut
  haavoittuneet kuljetettiin sairaalaanhaavoittunut nostettiin paareille
 • koskea
  Hän laski rauhassa koskea, kunnes syöksyi pää edellä rantakivikkoonKoskin hänen selkäänsä, mutta hän ei reagoinutPäähän koskee.
 • pahoittaa
  Iiro taisi pahoittaa mielensä, kun kerroin ettei hän pääse mukaan.
 • särkeä
  Matti ja Maija särkivät ikkunan heittämällä siihen lumipallon.Hammastani särkee taas.

Sanan hurt määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja