TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitReseptitViihdeHoroskooppi

Sanan interaction käännös englanti-suomi

 • vuorovaikutus
  Meidän välinen vuorovaikutus on melko tiivistä. Our interaction is quite intense. Se merkitsee, että rahoitusmarkkinoiden ja öljymarkkinoiden välinen vuorovaikutus voi toimia. That means that the interaction between financial markets and oil markets can work. Vuoropuhelu on ollut vaativaa ja täysipainoista, ja molempien osapuolten välillä on vallinnut todellinen vuorovaikutus. It has been a demanding dialogue, a rich dialogue, with genuine interaction on both sides.
 • kanssakäyminen
  Reilu peli ja sosiaalinen kanssakäyminen ovat nähtävissä tällä tasolla vielä helposti. A sense of fair play and social interaction are still easy to find at this level. Tällainen pysyvä kanssakäyminen edistää merkittävästi Euroopan lähentämistä kansoihin. That kind of permanent interaction will be very fruitful in bringing Europe closer to the people. Tiivis kanssakäyminen maahanmuuttajien ja jäsenvaltioiden kansalaisten välillä on kotouttamisen peruskeinoja. Frequent interaction between immigrants and Member State citizens is a fundamental mechanism for integration.
 • keskustelu
  Tämä on toinen jäsen Staesin kanssa tänään käymäni keskustelu, ja pelkään pahoin, että minun on tuotettava hänelle pettymys toistamiseen saman iltapäivän aikana. I am afraid that this is my second interaction today with the honourable Member, Mr Staes, and I have to disappoint him for a second time in one afternoon.

Sanan interaction määritelmät

Esimerkit

 • Be aware of interactions between different medications
 • I enjoyed the interaction with a bunch of like-minded people.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja