ReseptitViihdeTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiBlogit

Sanan justification käännös englanti-suomi

  • oikeutus
    Harmillisinta on, että tuen yhteiskunnallinen oikeutus heikkenee. It is most annoying that the social justification for aid is losing ground. Jos Euroopan unionin olemassaololle on jokin oikeutus, läsnäolomme Kiotossa oli tuo oikeutus. If ever there was a justification for the existence of the European Union, our presence in Kyoto was that justification. Verolakien kumoamisten oikeutus ja oikeusperusta on EY:n perustamissopimuksen 299 artiklan 2 kohta. Article 299(2) of the Treaty provides the justification and the legal base for these tax exemptions.
  • perustelu
    Tämä on selvin perustelu EU:n tason lainsäädäntötoimien tarpeelle. That is the clearest justification for EU-level legislative action. Talouskriisi on huonoin perustelu sille, että ilmaston suojelemiseksi ei ryhdytä kunnianhimoisiin toimenpiteisiin. The economic crisis is the worst justification for not taking ambitious measures to protect the climate. Perustelu, joka meille on esitetty, on se, että sopimuksen puuttuminen ei ole saanut aikaan tuloksia. The justification given was the fact that the absence of an agreement has not produced any results either.
  • tasaus

Sanan justification määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja