BlogitReseptitHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotNauris.fi

Sanan reason käännös englanti-suomi

 • syyp
  Onko syy hyönteismyrkyissä, vai onko jokin muu syys? Is it pesticides, or some other reason? Kiistojen syy on yksinkertainen. The reason for that is simple. Onko tämä syy olla menemättä niihin? Is that a reason not to go there?
 • järki
  Järki ilman intohimoa on hyödytöntä, intohimo ilman järkeä aiheuttaa kiihkoa. Reason without passion is sterile, passion without reason is heat. Heidän asiaan puuttumisensa ansiosta järki voitti dramaattisen temput. Thanks to their intervention, reason triumphed over dramatic antics. Kuinka pitkälle väkivaltaisuudet voivat mennä ennen kuin järki voittaa? How far must the spiral of violence go until sense and reason prevail?
 • järkeillä
  Tämän vuoksi ei ole enää mahdollista järkeillä kansallisten yritystemme mittapuun mukaan, jotka ovat usein pahasti velkaantuneita. Here it is no longer possible to reason on the scale of our national companies, which are often heavily in debt. Toistaiseksi K-suunnitelman toteutus on ollut menestys, koska sen avulla on pantu alulle monenlaisia eri toimia, ja uskon, että olemme alkaneet ajatella ja järkeillä hieman uudella tavalla. So far, Plan D has been a successful exercise in terms of setting off a wide range of activities, and I believe we have started to think and reason somewhat differently.
 • aihe
  Tämä on hyvästä syystä ajankohtainen aihe. It is topical for a good reason. Tämä on tärkeä aihe monessa mielessä. This is important for many reasons. Se on pitkän keskustelun aihe. This is the reason for the long debate.
 • järkevyys
  Niiden on myös osoitettava selkeästi tämän alan lainsäädännön järkevyys ja tarpeellisuus yksityisyyteen kohdistuvien mahdollisten seurausten vuoksi. It is also necessary for them clearly to show the reasonableness of, and need for, legislation in this area, given the possible consequences for privacy it would entail.
 • kohtuus
  kohtuus kaikessa
 • pohtia
  Tämä on yksi syy lisää siihen, miksi ydinteollisuutta täytyy pohtia perusteellisesti. That is another reason to look closely at the nuclear industry as such. Minun on lisäksi sanottava, että olen sitä mieltä, että olisi syytä pohtia tapaa, jolla olemme järjestäytyneet. I also think we have good reason to consider how we organise the process. Tästä syystä saattaisi olla aiheellista pohtia myös kansainvälisten instituutioiden rakennetta. That may also be a reason to reflect on the architecture of the global institutions.
 • tekosyy
  Mikään uskonto ei voi koskaan, missään olosuhteissa olla syy, tekosyy tai naamio minkäänlaiselle syrjinnälle. No religion can ever, under any circumstances, be a reason, an excuse, or cover for carrying out any kind of discrimination. Mutta joka tapauksessa tämä tekosyy on nykyisen asiakirjan takia mitätön, koska olemme saaneet tietää, että pakollista naudanlihan merkitsemistä lykätään vielä entisestään. However, this reasoning is now invalidated by today' s text as we are being told that the beef labelling obligation is to be postponed. keksiä tekosyitä
 • aiheen syy
 • järjen käyttö
  Haluan kuitenkin tehdä niin muistuttaakseni siitä, että radikaalien toimintaa ohjaa tietty järjestelmällisyys eli terveen järjen käyttö. I wish to do this, however, in order to remind you that the Radicals have a method - that of reason. Järjen käyttö ei ole aina mukavaa - oikeastaan se on epämukavaa - mutta siitä ei missään tapauksessa pidä haluta luopua. Reason is not always convenient - indeed, it is inconvenient - but anyone willing to disregard it does so at his peril.
 • järkeily
  Tällainen taloudellinen järkeily vaikuttaa minusta tolkuttomalta. I find this financial reasoning absurd. Sitä ohjaavat eurooppalainen järkeily ja eurooppalainen työmarkkinoiden ja hyvinvointivaltion rakenteiden uudistushenki. A cycle orchestrated by European reasoning and in a European spirit of structural reforms of the labour market and the welfare state. Saattaisimme pitää tätä hyvin epätyydyttävänä, mutta komission jäsenen järkeily osoittaa mielestäni, että hän suhtautuu aiheeseen varsin käytännönläheisesti, kuten mekin. We could be very unhappy about this, but I think that the Commissioner’s reasoning shows that he, like us, has a fairly pragmatic attitude towards this subject.
 • peruste
  Onko tämä peruste sille, että asiassa ei toimita? Is that a reason for not acting? Se on todellakin erittäin outo peruste. This really is very odd reasoning. Tämä ei ole kuitenkaan peruste yksipuolisuudelle. That is no reason to be unilateral.
 • vaikutin
  Sama vaikutin on myös kansainvälisen sopimuksen taustalla. That is also the reason for this international agreement.

Sanan reason määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja