HoroskooppiTV-ohjelmatBlogitViihdeReseptitTietovisatVaihtoautot

Sanan mass käännös englanti-suomi

 • massaKriittinen massa on välttämätön muutoksen aikaansaamiseksi. Critical mass is essential to bring about change. Moottoriajoneuvojen ja niiden perävaunujen massat ja mitat Masses and dimensions of motor vehicles Tarvitaan kriittinen massa yhdistämällä asiantuntemus ja resurssit. We need to obtain a critical mass by combining expertise with resources.
 • messu
 • joukko-Joitakin mielenosoittajia on tuomittu joukko-oikeudenkäynneissä, joita on pidetty iltamyöhällä ja niin, ettei ihmisillä ole ollut mahdollisuutta asianajajaan. Some demonstrators have been sentenced in mass trials which took place late at night and while people did not have access to a lawyer.
 • kasataJätteet ja roskat kasattiin lajiensa mukaan jälkikäsittelyyn.Etkö osannut kasata kirjahyllyä, vaikka ruuvit ja ohjeet olivat mukana?
 • messu
 • painoKivi on paperin päällä painona.Lyijyä käytetään ongessa painona.kristallinen paperipaino
 • joukkoMeillä on koko joukko asetuksia, ja ne on koottava yhteen asiakirjaan. We have a whole mass of regulations; these need to be brought together in one document. Joitakin mielenosoittajia on tuomittu joukko-oikeudenkäynneissä, joita on pidetty iltamyöhällä ja niin, ettei ihmisillä ole ollut mahdollisuutta asianajajaan. Some demonstrators have been sentenced in mass trials which took place late at night and while people did not have access to a lawyer. Kunhan yhä kasvava joukko laajoja surmia tekevät rikolliset pidätetään ja tuomitaan, väkivallan määrä laskee. As soon as an ever-increasing number of mass criminals are arrested and convicted, we will see a drop in the level of violence.
 • kasakasa hiekkaa levitettäväksi
 • kerätäTietoja ei saa missään tapauksessa kerätä niin suuria määriä, etteivät viranomaiset pysty enää käsittelemään niitä. Under no circumstances must data be collected in such massive quantities that the authorities would then be unable to process it. Kapteeni oli ainut vapaaehtoisesti keskitysleirille mennyt henkilö, ja hänen tavoitteenaan oli organisoida keskitysleirin sisällä vastarintaa ja kerätä tietoa leireillä tehtävistä joukkomurhista. The Captain was the only person to go to a concentration camp voluntarily, in order to organise resistance inside the latter and gather information on the mass murders taking place. kerätä joukkue olympialaisiin
 • massatMoottoriajoneuvojen ja niiden perävaunujen massat ja mitat Masses and dimensions of motor vehicles
 • massiivinenViime vuosien massiivinen maahanmuutto on tuonut tämän tragedian EU:n jäsenvaltioihin. The mass immigration that has taken place in recent years has brought this tragedy to EU countries. Meidän on mielestäni ehdottomasti pysäytettävä tämä massiivinen tiedonsiirto ja aloitettava neuvottelut alusta. I believe it is very important for us to stop this mass data transfer and to re-start the negotiations. Arvoisa puhemies, kollegani Sainjonin mietinnöstä käy ilmi, että yritystoiminnan siirtyminen ei ole mikään massiivinen ilmiö. Mr President, it appears from Mr Sainjon's report that the relocation of activity is not a massive phenomenon.
 • pääosaPääosa suomalaisista asuu Etelä-Suomessa.
 • patti
 • pitää messu
 • tehdä massa

Sanan mass määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja