VaihtoautotBlogitViihdeHoroskooppiTietovisatReseptitTV-ohjelmat

Sanan nice käännös englanti-suomi

 • mukava
  On oikein mukava nähdä hänet täällä. It is very nice to see him here. Minun on sanottava, että se oli hyvin mukava joukko. I must say it was a very nice gang. Mukava nähdä hänen punastuvan. (Laughter ) It is nice to see him blush.
 • kiva
  Olen tutustunut moniin kivoihin ihmisiin tänä kesänä.Lapsena oli aina kiva mennä Linnanmäelle.kivan näköinen
 • miellyttävä
  Hetki oli mielestäni erittäin miellyttävä, ja tyttöjen naisopettaja oli ylpeä. A very nice moment I would say, and their lady teacher was proud. Puheen pitäminen vankien ruokasalissa Robben Islandilla oli miellyttävä kokemus. Speaking in the prisoners' dining hall on Robben Island was a nice experience. Aluksi haluan sanoa, että hyvä sää on aina miellyttävä asia. I would like to begin by saying that it is always pleasant to have nice weather.
 • kiltti
  Pankki ei ole usein ollut niin ”kiltti” kuin sen pitäisi olla. On many occasions the bank has not been as 'nice' as it should be. Minun täytyy sanoa, että olen useimmiten hyvin kiltti espanjalaisille, mutta tällä kertaa en aio olla. I have to say that I am very nice to the Spanish most of the time but on this occasion I shall not be. Olen varma, että neuvoston puheenjohtaja on oikein miellyttävä mies ja oikein kiltti vaimolleen ja lapsilleen ja koiralleen. I am sure the President-in-Office of the Council is a very nice man and is very kind to his wife and his children and his dog.
 • Nizza
  Lopuksi haluan sanoa yhden asian Nizzasta - Nizzan jälkeisestä ajasta. Finally on Nice - on après-Nice - just to make a point. Laajentuneessa unionissa Nizza kuolema. For an enlarged Europe, Nice death. Puhukaamme selvää kieltä: Nizza ei riitä. Let us be clear, Nice is not enough.
 • sympaattinen
  Koska jäsen De Roo on erittäin sympaattinen, hän antanee minulle anteeksi. I know Mr de Roo will forgive me as he is a very nice man. Myönnän kuitenkin, että Pluto on vähintään yhtä sympaattinen hahmo kuin Sissi, joten Itävalta selviytyy ehjin nahoin. But at least the character of Pluto is as nice as Sissi, which will mean that Austria will get out while the going is good. Sturdy sen sijaan aiheuttaa ongelmia, sillä hän on englantilainen ja vieläpä sympaattinen englantilainen, mikä ei ole tavallista. Hän on lämmin ja inhimillinen englantilainen. As for Mr Sturdy, he poses a problem, because he is an Englishman, a nice Englishmen, which is not common, a warm, human Englishman.
 • ystävällinen
  On toki myönnettävä, että se on ystävällinen ele. I have to admit, that is a nice gesture. Neljänneksi tullien alennus on ystävällinen poliittinen ele, mutta sitä on hankala hallinnoida teknisesti. Fourthly, this reduction in customs duties, while a nice gesture in political terms, is difficult to manage technically. Arvoisa puhemies, minun on syytä varoa sanojani jäsen Miguélez Ramosin suhteen, sillä hänestä saattaa tulla Espanjan seuraava kalastusministeri. Olenkin hänelle tästä lähtien ystävällinen. Madam President, I had better be careful what I say about Mrs Miguélez Ramos, in case she now becomes the Fisheries Minister in Madrid; so I will be nice to her from now on.
 • hauska
  Kyseessä on hauska esimerkki toiveajattelusta, mutta ehdotus on liian hyvä ollakseen totta. It is a nice example of wishful thinking, but it is too good to be true. On hauska huomata, että tekin pystytte saamaan aikaan jotain, tai ainakin muut voivat tehdä sen puolestanne. Nice to see that you can do some work, or at least others can do it on your behalf. En sano, että on hauska tavata, tulkaa keskustelemaan kanssani televisiokameroiden eteen viideksi minuutiksi. I do not say, it is very nice to see you, come and talk to me in front of the TV cameras for five minutes.
 • herkullinen
 • hienovarainen
 • hyvä
  Nizzan huippukokous on hyvä ja järkyttävä esimerkki tästä. A pertinent example of this is the Nice Summit. Sovelletaanko Syyriaan eräänlaista "hyvä kyttä, paha kyttä" -lähestymistapaa? Is that a sort of 'nice cop, nasty cop' approach to Syria? Miehitys oli kaikin tavoin paha asia, vain laulu oli hyvä. The occupation was bad in every way; only that song was nice.
 • hyvin tehty
 • kunnollinen
  kunnollinen tilitoimistokunnolliset kengätkunnollista käytöstä
 • maukas
 • nätti
  Tämä tyttö on nättiTämä on nätti summa
 • Nizza
  Lopuksi haluan sanoa yhden asian Nizzasta - Nizzan jälkeisestä ajasta. Finally on Nice - on après-Nice - just to make a point. Laajentuneessa unionissa Nizza kuolema. For an enlarged Europe, Nice death. Puhukaamme selvää kieltä: Nizza ei riitä. Let us be clear, Nice is not enough.
 • viehättävä
  Katso, miten viehättävä nainen!Prinsessa Diana oli kaikkien silmissä hyvin viehättävä.Tämä oli hyvin viehättävä ele.

Sanan nice määritelmät

 • }}

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja