TietovisatBlogitVaihtoautotHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatReseptit

Sanan questionnaire käännös englanti-suomi

  • kyselyIson-Britannian hallitukselle on lähetetty hyvin seikkaperäinen kysely. A very detailed questionnaire was sent to the British Government. Jäsenvaltioille on nyt lähetetty kysely. A questionnaire has now been sent to Member States. Toivon, että täydentävä kysely, jonka parissa nyt työskentelemme, tuo meille puuttuvat tiedot. I hope that with the complementary questionnaire we are now working on we will get the remaining figures.
  • kyselykaavake
  • kyselylomakeKannatan komission jäsenen aikomusta laatia kyselylomake aiheesta. I welcome the Commissioner's announcement that a questionnaire is to be drawn up. Tässä mielessä kyselylomake oli oikeutettu, ja odotamme myös kiireellisesti tietoa tästä asiasta neuvostolta. To that extent, the questionnaire was warranted, and we also urgently await information on this matter from the Council. Tämä hyvin yksityiskohtainen kyselylomake vastaa Euroopan parlamentin aikaisemmassa tiedonannossaan verensiirtojen turvallisuudesta määrittelemiä kriteerejä. This questionnaire is in response to the demands of Parliament itself in its previous resolution on blood safety.

Sanan questionnaire määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja