VaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatBlogitReseptitViihde

Sanan side käännös englanti-suomi

  • puoliTämä on unionin sosiaalinen puoli, ja se on hyvä puoli se. That is the social side of Europe, and it is a good side. Se on yksi puoli asiasta ja se on selvä. That is one side, and that is clear. Jos toinen puoli voittaa, toinen häviää. For one side to win, the other side has to lose.
  • sivuMeillä on epäilemättä kolmion toinen sivu, joka on tietysti tarjonta, ja tällä sivulla meillä on paljon vastuuta. We have, undoubtedly, a second side to the triangle, which is certainly the supply, and on the supply side we have a lot of responsibilities. Kolmion kolmas sivu on pääoman maailmanlaajuinen uudelleenkohdentaminen hyödykkeiden suuntaan. There is the case of the third side of the triangle, which is the reallocation of capital at a global level in the direction of commodities. Se homma meni sivu suun.
  • kylkiTällä hetkellä kansalaisia edustava kolmion kylki on äärimmäisen heikko. At the present stage, the citizens' side is extremely weak. Tullivene ajoi aluksen kyljelle.Geometrisella kulmalla on kaksi kylkeä, kärjestä katsoen oikea ja vasen kylki.
  • kanttiKestääkö Alonson kantti?
  • kuveKupeita kolottaa kuntoilun seurauksena.Paarmat pureskelevat hiehon kupeita kaikessa rauhassaPorsas tykkää kun sen kupeita kyhnyttää
  • laitaArvoisa herra puhemies, minä jo vähän epäilin, että koko tämä laita on näkökenttänne ulkopuolella, mutta onneksi näin ei kuitenkaan ole. Mr President, I was already beginning to suspect somewhat that this whole field might fall outside your ambit, but fortunately this proves not to be the case. Mielestäni olemme päässeet hyvään kompromissiin tässä toisessa käsittelyssä, vaikka - kuten tietysti aina on kompromissien laita - kaikki osapuolet eivät ole tyytyväisiä. I believe we have achieved a good compromise in this second reading, even if - as is always the case with compromises, of course - not all sides are satisfied. Vesi valui yli ammeen laidan.
  • olla historian oikealla puolella
  • reunaJyrkänteen reuna on vaarallinen paikka.
  • sivupuoli
  • tahkoNoissa tahkoissa näyttää olevan hometta.Tottakai homejuustotahkoissa hometta on.

Sanan side määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja