Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan side käännös englanti-suomi

 • puoli
  Tämä on unionin sosiaalinen puoli, ja se on hyvä puoli se. That is the social side of Europe, and it is a good side. Se on yksi puoli asiasta ja se on selvä. That is one side, and that is clear. Jos toinen puoli voittaa, toinen häviää. For one side to win, the other side has to lose.
 • sivu
  Meillä on epäilemättä kolmion toinen sivu, joka on tietysti tarjonta, ja tällä sivulla meillä on paljon vastuuta. We have, undoubtedly, a second side to the triangle, which is certainly the supply, and on the supply side we have a lot of responsibilities. Kolmion kolmas sivu on pääoman maailmanlaajuinen uudelleenkohdentaminen hyödykkeiden suuntaan. There is the case of the third side of the triangle, which is the reallocation of capital at a global level in the direction of commodities. Se homma meni sivu suun.
 • kylki
  Tällä hetkellä kansalaisia edustava kolmion kylki on äärimmäisen heikko. At the present stage, the citizens' side is extremely weak. Tullivene ajoi aluksen kyljelle.Geometrisella kulmalla on kaksi kylkeä, kärjestä katsoen oikea ja vasen kylki.
 • kantti
  Kestääkö Alonson kantti?
 • kuve
  Kupeita kolottaa kuntoilun seurauksena.Paarmat pureskelevat hiehon kupeita kaikessa rauhassaPorsas tykkää kun sen kupeita kyhnyttää
 • laita
  Arvoisa herra puhemies, minä jo vähän epäilin, että koko tämä laita on näkökenttänne ulkopuolella, mutta onneksi näin ei kuitenkaan ole. Mr President, I was already beginning to suspect somewhat that this whole field might fall outside your ambit, but fortunately this proves not to be the case. Mielestäni olemme päässeet hyvään kompromissiin tässä toisessa käsittelyssä, vaikka - kuten tietysti aina on kompromissien laita - kaikki osapuolet eivät ole tyytyväisiä. I believe we have achieved a good compromise in this second reading, even if - as is always the case with compromises, of course - not all sides are satisfied. Vesi valui yli ammeen laidan.
 • reuna
  Jyrkänteen reuna on vaarallinen paikka.
 • sivupuoli
 • tahko
  Noissa tahkoissa näyttää olevan hometta.Tottakai homejuustotahkoissa hometta on.
 • joukkue
 • kanta
  Haluamme korostaa, että parlamentin kanta tässä asiassa on yksipuolinen ja saattaa johtaa konfliktin eskaloitumiseen. We should like to spell out that Parliament's position on this is one-sided and apt to escalate conflict. Katson kuitenkin, että meidän on otettava kanta, jonka mukaan aika ei ole puolellamme ja poikkeuksia ei saa käyttää väärin. I believe, however, that we have to take the line that time is not on our side and that derogations should not be misused. Neuvosto on ottanut asiassa yksiselitteisesti kantaa ja saanut tukea myös komission taholta, ja kanta on ollut Pernod/Ricardia tukeva. The Council has come down clearly on the side of Pernod/Ricard in this dispute, and the Commission supports this position too.
 • näkökulma
  On sekä taloudellinen että rahataloudellinen näkökulma. There is an economic side and a monetary side. Mielestäni tämä on hyvin yksipuolinen näkökulma. I think that this is a very one-sided approach. Toinen on humanitaarinen ja taloudellinen näkökulma. The other side is the humanitarian and economic perspective.
 • osapuoli
  Kumpikin osapuoli piti sitä erittäin hyödyllisenä. Both sides found it very useful. Eurooppalainen osapuoli hyväksyi painostustoimenpiteet. The European side approved retaliatory measures. Ei voi olla niin, että toinen osapuoli asetetaan silloin valmiiden tosiasioiden eteen. We cannot then allow one side to create a fait accompli.
 • panna syrjään
 • pitää jonkin puolta
 • sivu-
 • tahko (mathematics)
 • vieri
  Tämä on hyvä merkki: maatalous ja energia vieri vieressä, toimivat yhdessä. This is a good sign: agriculture and energy side by side, working together. Tarvitsemme siis enää Pohjois-Korean liittymään joukkoon, ja sitten miltei kaikki konnavaltiot istuvat tyytyväisinä neuvostossa vieri vieressä. Well then, we just need North Korea to join the club and we will have pretty much all the rogue states happily sitting alongside each other. Seinävieri, aitovieri
 • vierus

Sanan side määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja