VaihtoautotBlogitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitViihde

Sanan side käännös englanti-suomi

 • puoli
  Tämä on unionin sosiaalinen puoli, ja se on hyvä puoli se. That is the social side of Europe, and it is a good side. Se on yksi puoli asiasta ja se on selvä. That is one side, and that is clear. Jos toinen puoli voittaa, toinen häviää. For one side to win, the other side has to lose.
 • sivu
  Meillä on epäilemättä kolmion toinen sivu, joka on tietysti tarjonta, ja tällä sivulla meillä on paljon vastuuta. We have, undoubtedly, a second side to the triangle, which is certainly the supply, and on the supply side we have a lot of responsibilities. Kolmion kolmas sivu on pääoman maailmanlaajuinen uudelleenkohdentaminen hyödykkeiden suuntaan. There is the case of the third side of the triangle, which is the reallocation of capital at a global level in the direction of commodities. Se homma meni sivu suun.
 • kylki
  Tällä hetkellä kansalaisia edustava kolmion kylki on äärimmäisen heikko. At the present stage, the citizens' side is extremely weak. Tullivene ajoi aluksen kyljelle.Geometrisella kulmalla on kaksi kylkeä, kärjestä katsoen oikea ja vasen kylki.
 • kantti
  Kestääkö Alonson kantti?
 • kuve
  Kupeita kolottaa kuntoilun seurauksena.Paarmat pureskelevat hiehon kupeita kaikessa rauhassaPorsas tykkää kun sen kupeita kyhnyttää
 • laita
  Arvoisa herra puhemies, minä jo vähän epäilin, että koko tämä laita on näkökenttänne ulkopuolella, mutta onneksi näin ei kuitenkaan ole. Mr President, I was already beginning to suspect somewhat that this whole field might fall outside your ambit, but fortunately this proves not to be the case. Mielestäni olemme päässeet hyvään kompromissiin tässä toisessa käsittelyssä, vaikka - kuten tietysti aina on kompromissien laita - kaikki osapuolet eivät ole tyytyväisiä. I believe we have achieved a good compromise in this second reading, even if - as is always the case with compromises, of course - not all sides are satisfied. Vesi valui yli ammeen laidan.
 • olla historian oikealla puolella
 • reuna
  Jyrkänteen reuna on vaarallinen paikka.
 • sivupuoli
 • tahko
  Noissa tahkoissa näyttää olevan hometta.Tottakai homejuustotahkoissa hometta on.

Sanan side määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja