ReseptitVaihtoautotHoroskooppiViihdeBlogitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan wound käännös englanti-suomi

  • haavaSe on haava, joka on parannettava. It is a wound that needs healing. Se on edelleenkin mantereemme vuotava haava. It continues to be a bleeding wound in our continent. Se on tuskallinen ja tarpeettomasti itse aiheutettu haava. It is a grievous and unnecessary self-inflicted wound.
  • haavoittaaVoi vain ihailla tätä suurenmoista ja hienoa pyrkimystä sekä tuomita päättäväisesti ne, jotka yrittävät tukahduttaa sen voimakeinoin, epäröimättä surmata ja haavoittaa tuhansia siviilejä. One can only support this wonderful, awe-inspiring aspiration and firmly condemn those who attempt to suppress it by force, without hesitating to kill and wound thousands of civilians.
  • loukataMeidän arvojamme ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vapaus, demokratia ja oikeusvaltio, eikä kenelläkään ole oikeutta, paitsi itsepuolustukseksi, tappaa toista ihmistä tai loukata hänen ihmisarvoaan. Our values are human dignity, freedom, democracy and the rule of law and no one has the right, except in self-defence, to kill another person or wound their dignity. Pekka loukkasi lenkkeillessään polvensa.Eevan sanat loukkasivat minua verisesti.
  • loukkausSe, että haukut toista läskiksi, on loukkaus!

Sanan wound määritelmät

Esimerkit

  • It took a long time to get over the wound of that insult.
  • The police officer wounded the suspect during the fight that ensued
  • The actors pride was wounded when the leading role went to his rival

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja