TV-ohjelmatReseptitTietovisatVaihtoautotViihdeBlogitHoroskooppi

Sanan edad käännös espanja-suomi

  • ikäNäistä perusteista yksi on ikä. Uno de dichos criterios es el de la edad. Kaksikymmentä vuotta on naiselle erinomainen ikä. Para una mujer, veinte es una edad excelente. Ikä ja sukupuolikin tulisi ottaa huomioon. Asimismo, la edad y el género deberían tenerse en cuenta.
  • kausiHistoriassa on useita tärkeitä kausia.Mulder on esiintynyt kaikissa jaksoissa aina 7. kauden loppuun saakka.
  • aika
    Komission jäsen Patten huomautti jokin aika sitten budjettivaliokunnassa, että otsakkeeseen 4 sisältyy kahdeksan ja puoli vuotta vanhoja sitoumuksia, joihin liittyviä maksuja ei ole suoritettu. El Comisario Patten señaló hace algún tiempo en la Comisión de Presupuestos que en la categoría 4 hay compromisos impagados que tienen una antigüedad de ocho años y medio. Olet sinä aika tekijä.Aika veijari!
  • iäisyys
  • ikuisuus
  • jaksoTänään on helppo unohtaa jakso, jolla mekaanisen työstön perusta luotiin, niin merkittävä kuin kivikausi onkin ihmiskunnan historiassa.Myös meren aalloista on erotettavissa fysiikan aaltomuodon toistuva osa eli jakso aina aallosta toiseen siirryttäessä.Kuvassa on signaalista näkyvissä kolme jaksoa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja