HoroskooppiTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotNauris.fiTietovisatReseptit

Sanan asiakirja käännös suomi-englanti

 • document
  us
  This is a document from 7 May 2010. Asiakirja on päivätty 7. toukokuuta 2010. It is a very practical document. Se on hyvin käytännöllinen asiakirja. You have access to this document. Asiakirja on siis nyt saatavillanne.
 • deed
  us
  I have fulfilled my promise in word and in deed.I inherited the deed to the house.He deeded over the mineral rights to some fellas from Denver.
 • monument
  us
  There is a monument on the town green to the soldiers who died in World War I.
 • roll
  us
  To roll a wheel, a ball, or a barrelThe child will roll on the floorTo roll a sheet of paper; to roll clay or putty into a ball
 • record
  You do not reply but I am sure you have guessed: the most faithful European Parliament document can only be a video recording of the plenary sittings. Ette vastaa minulle, mutta arvaatte varmasti vastauksen: Euroopan parlamentin totuudenmukaisin asiakirja voi olla vain täysistuntojen rekisteröiminen videokasetille. I hope you will appreciate that this is a very sensitive dossier and we would like to be able to place on record not just what we are against, but also what we are in favour of. Toivon, että otatte huomioon, että tämä on erittäin tärkeä asiakirja ja että emme haluaisi ilmoittaa julkisesti vain sitä, mitä vastustamme, vaan myös sen, mitä kannatamme. The person had a record of the interview so she could review her notes.

Sanan asiakirja määritelmät

 • julkinen tai yksityinen kirjallinen todiste, joka osoittaa viranomaisen päätöksen, määräyksen tai muun toimenpiteen taikka yksityisen henkilön oikeudellisesti merkittävän tahdonilmauksen
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja