BlogitTietovisatJääkiekon MMHoroskooppiReseptitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan hallitsija käännös suomi-englanti

 • ruler
  us
  The current ruler is concentrating all power in his own hands. Nykyinen hallitsija on keskittänyt kaiken vallan itselleen. He seemed to have become a moderate ruler, radical only in his aversion to homosexuality. Hänestä näytti tulleen maltillinen hallitsija, joka oli radikaali ainoastaan vastenmielisenä pitämäänsä homoseksuaalisuutta kohtaan. Zimbabwe is a lawless, economically impoverished country governed by a dictatorial old ruler who has completely lost contact with reality and with his own people. Zimbabwe on laiton, taloudellisesti köyhä maa, jota johtaa itsevaltainen vanha hallitsija, joka on menettänyt täysin kosketuksen todellisuuteen ja omaan kansaansa.
 • sovereign
  us
  The people would probably have opted for Pakistan, while the sovereign went for India. Kansa olisi todennäköisesti valinnut Pakistanin mutta hallitsija päätyi Intiaan. There is only one sovereign authority today in East Timor, and that is the people of East Timor. Nykyisin Itä-Timorissa on vain yksi hallitsija, ja se on Itä-Timorin kansa. sovereign nation
 • Lord
  us
 • lord
  us
 • monarch
  us
  In Britain, there is a simple philosophy: no man is above the law; not even the Queen, the monarch of England, is above the law. Yhdistyneessä kuningaskunnassa on yksinkertainen ajattelutapa: yksikään ihminen ei ole lain yläpuolella, ei edes kuningatar, joka on Englannin hallitsija.

Sanan hallitsija määritelmät

Esimerkit

 • Tämä tapahtui Pietari Suuren ollessa maan hallitsijana.
 • Tämä valokuvaaja on erinomainen valon käytön hallitsija
 • Hallitsija vaihtui rallipoluilla.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja