TietovisatBlogitViihdeReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan jotakin käännös suomi-englanti

 • something
  us
  I want to say something on process and something on context. Haluan sanoa jotakin menettelystä ja jotakin sen taustoista. You need to tell us something. Teidän on kerrottava meille jotakin. We know something must be done. Tiedämme, että jotakin on tehtävä.
 • ''nekande
 • a thing or twoWell, Mr Kaklamanis, you have said a thing or two against the Commissioner. Te, herra Kaklamanis, sanoitte jotakin komissaaria vastaan. Take a look at me; you can tell that I know a thing or two about food, and I can confirm that they are the best Karlsbad Wafers. Tiedätte, että ymmärrän jotakin ruoasta, ja voin vahvistaa, että ne todellakin ovat parhaita Karlsbadin vohveleita. The inhabitants of the villages situated along the route of the ski-lift know a thing or two about this, and they testified that extremely low-flying aircraft were a common occurrence. Tästä tietävät jotakin köysiradan varrella sijaitsevien kylien asukkaat, jotka ovat todistaneet, että maata viistävät lennot olivat tavallisia.
 • any
  us
  Is that in any way related to aviation? Onko sillä jotakin tekemistä lentoliikenteen kanssa? If there is anything we need, it is action. Jos jotakin tarvitsemme, se on toiminta. Have you perhaps any more news on this front? Onko tässä asiassa tapahtunut siis jotakin uutta?
 • anything
  us
  Who has anything against that? Kenellä on jotakin sitä vastaan? Can you say anything about this? Voitteko kertoa jotakin tästä asiasta? Are you doing anything to this end? Teettekö jotakin tämän asian hyväksi?
 • some
  us
  As a voter, I have some significance. Äänestäjänä minulla on jotakin merkitystä. So there have been some positive moves. Joten jotakin myönteistä on tapahtunut. I mean, that takes some doing, does it not? Se vaatii jo jotakin, eikö totta?

Sanan jotakin määritelmät

  Haussa juuri nyt

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2024 Ilmainen Sanakirja