VaihtoautotTV-ohjelmatBlogitViihdeReseptitHoroskooppiTietovisat

Sanan keskittyä käännös suomi-englanti

 • concentrateLet me concentrate on one issue. Sallinette minun keskittyä yhteen kysymykseen. I would like to concentrate on two aspects. Aion keskittyä kahteen asiaan. That is what we should concentrate on. Meidän tulisi keskittyä siihen.
 • focusThat is what we must focus on. Se on se asia, johon meidän pitää keskittyä. I would like to focus on sport. Haluaisin keskittyä urheiluun. We should focus on young people. Meidän täytyy keskittyä nuoriin.
 • center
  us
  shopping center, convention center, civic center, garment center, Lincoln Center for the Performing Arts, Rockefeller Centerthe center of the controversythe center of attention
 • fixate
 • mind
  us
  Their decision to focus single-mindedly on enlargement paid off handsomely: Europe can now reunite. Se, että he päättivät keskittyä yksinomaan laajentumiseen, osoittautui erinomaisen tulokselliseksi: Eurooppa voi nyt yhdistyä. I hope that we can conclude these negotiations so that we can set our minds on making genuine progress. Toivon, että nämä neuvottelut saadaan päätökseen, jotta voimme keskittyä aitoon edistymiseen. To my mind, the European Union should focus more precisely on some achievable objectives where it has leverage. Mielestäni Euroopan unionin pitäisi keskittyä tarkemmin joihinkin saavutettavissa oleviin tavoitteisiin, joiden avulla se voi vaikuttaa muihin asioihin.

Sanan keskittyä määritelmät

Esimerkit

 • Virastot keskittyvät pääkaupunkiin.
 • Koitan keskittyä matikanläksyihin.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja