ReseptitTietovisatVaihtoautotNauris.fiHoroskooppiTV-ohjelmatBlogit

Sanan toive käännös suomi-englanti

 • wish
  us
  Moreover, I understand this wish. Tämä toive on lisäksi minusta ymmärrettävä. I also have a wish for the future. Minulla on myös tulevaisuuden varalle toive. I would like to express a personal wish. Minulla on henkilökohtainen toive.
 • request wish
 • anticipation
  Often the anticipation of a shot is worse than the pain of the stickHe waited with great anticipation for Christmas to arrive
 • aspiration
  What are the aspirations of the Cuban people? Mikä on Kuuban kansan harras toive? The Ukrainian aspirations to EU and NATO membership are also well documented. Ukrainan toive päästä EU:n ja Naton jäseneksi ovat myös hyvin tiedossa. For many years enlargement has been a mere aspiration; soon it will be realised. Useiden vuosien ajan laajentuminen oli vain harras toive; pian siitä tulee totta.
 • desire
  us
  This too is a particular desire of my group. Tämä on myös ryhmäni nimenomainen toive. This desire was not realised, for a number of reasons. Tämä toive ei toteutunut useista syistä. This is a human desire and wish that we must fully respect. Tämä on inhimillinen halu ja toive, jota meidän on todella kunnioitettava.
 • expectation
  us
  It is to be expected that once this transformation has been completed and fully implemented the industry will formulate new expectations as regards access to defence markets in Europe and abroad. On odotettavissa, että kun muutokset on saatettu päätökseen ja pantu kaikilta osin täytäntöön, teollisuudessa viriää toive puolustusmarkkinoille pääsemisestä Euroopassa ja ulkomailla.
 • hope
  us
  The hope of freedom has been born there. Maassa on syntynyt toive vapaudesta. Unfortunately, the hope that we expressed at that juncture is still just hope today. Valitettavasti toive, jonka esitimme tuolloin, on edelleenkin pelkkä toive. Unfortunately, this hope has not become reality. Valitettavasti tämä toive ei ole toteutunut.
 • request, conviction, hopefulness, longing

Sanan toive määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja