HoroskooppiViihdeTV-ohjelmatBlogitTietovisatReseptitVaihtoautot

Sanan väittää käännös suomi-englanti

 • allege
  He cannot allege that he was unaware of what he was doing. Hän ei voi väittää, että hän ei ollut tietoinen siitä, mitä teki. It is a mockery for the government to allege it has everything under control. On pilkkaa, jos hallitus väittää kaiken olevan hallinnassa. They allege that the firebreak or pre-emptive culling was legal - again, not true. Hallitus väittää, että rajoituslinja tai ennalta ehkäisevät teurastukset olivat laillisia, mutta tämäkin väittämä on väärä.
 • assert
  us
  How can such an idea be asserted? Miten kukaan voi väittää tuollaista? The Iranian regime asserted that respect for human rights is guaranteed there. Iranin hallinto väittää, että ihmisoikeuksien kunnioittaminen taataan maassa. The US asserts in front of the WTO that all Internet betting is forbidden there, but that is not true. Yhdysvallat väittää WTO:ssa, että kaikki online-vedonlyönti on kiellettyä sen alueella, mutta tämä ei ole totta.
 • acclaim
 • allegedly
  He allegedly claims to have met David Cameron and persuaded the Department of Health to consider his proposal for an NHS voucher scheme. Syytösten mukaan hän väittää tavanneensa David Cameronin ja taivutelleensa terveysministeriön harkitsemaan hänen ehdotustaan julkisen terveydenhuollon palvelusetelijärjestelmästä. The suspect was allegedly involved in the robbery, but his alibi placed him in another state at the time.The game is allegedly exciting.
 • argue
  us
  It is wrongly argued that jobs will be lost. On väärin väittää, että työpaikkoja menetetään. It is wrongly argued that jobs might be lost. On väärin väittää, että työpaikkoja voidaan menettää. Not that I wish to argue with it; on the contrary. En halua todellakaan väittää sitä vastaan.
 • claim
  us
  They claim they need more time. Yhdysvallat väittää tarvitsevansa enemmän aikaa. Mr Orbán claims to be a democrat. Pääministeri Orbán väittää olevansa demokraatti. When Mr Orbán claims in this House ... Kun pääministeri Orbán väittää Euroopan parlamentissa...
 • contend
  Some people might contend that I have not, but I think I have. Jotkut saattavat väittää, että ei, mutta itse uskon, että olen oppinut paljon. Can we seriously contend that this is an adjustment to globalisation? Voimmeko me vakavasti väittää, että tämä on globalisaatioon mukautumista? The FPÖ contends that if one reads their literature and their programme, there is much in it that one could share. FPÖ väittää, että jos sen kirjallisuutta ja ohjelmaa lukee, sieltä löytyy paljon sellaista, mistä olemme samaa mieltä.
 • imply
  us
  You should not try to imply that such summits would no longer happen. Teidän ei pidä väittää, ettei huippukokouksia enää järjestettäisi. I am not implying anything about any Member State, this is simply an observation. En halua nyt väittää mitään mistään yksittäisestä jäsenvaltiosta, tämä on vain havainto. The proposition that "all dogs are mammals" implies that my dog is a mammal
 • maintain
  us
  There are good grounds for maintaining the opposite. Hyvin perustein voidaan väittää päinvastaista. Whoever maintains that elephants are in a strong position is mistaken. Jos joku väittää, että norsuilla on vankka asema, hän erehtyy. Nor can we maintain that the relevant health checks were not carried out. Emme voi myöskään väittää, ettei terveystarkastuksia olisi tehty.
 • predicate
  In "The dog barked very loudly", the subject is "the dog" and the predicate is "barked very loudlyA nullary predicate is a propositionA predicate is either valid, satisfiable, or unsatisfiable

Sanan väittää määritelmät

Esimerkit

 • Väitti kivenkovaan, että ei tiedä asiasta mitään.
 • En minä sitä tehnyt. -En ole väittänytkään, että teit.
 • Älä viitsi aina väittää vastaan!
 • En voi väittää vastaan siinä, että hän olisi luotettava

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja