HoroskooppiJääkiekon MMVaihtoautotReseptitViihdeTietovisatTV-ohjelmatBlogit

Sanan apu käännös suomi-ruotsi

 • hjälpen
  Finansiell hjälp är politisk hjälp.Taloudellinen apu on poliittista avustamista. Verklig hjälp är hjälp som kan göra hjälp överflödig.Sen tehtävänä on helpottaa hätätilaa. Oikea apu on sellaista, joka voi lopettaa avun. Naturligtvis är det inte självklart med hjälp.Apu ei tietenkään ole itsestään selvää.
 • assistansVi förbereder för närvarande ett samordnat hjälpprogram som omfattar både livsmedelshjälp och assistans på området för offentlig hälsovård.Valmistelemme tällä hetkellä yhteensovitettua apuohjelmaa, johon sisältyy sekä ruoka-apu että avunanto julkisen terveydenhuollon alalla. Vidare måste lämplig assistans garanteras i händelse av olycka så att passagerare erbjuds de tjänster de har störst behov av.Lisäksi onnettomuustapauksessa on varmistettava asianmukainen toiminnallinen apu, jolla matkustajille annetaan heidän eniten tarvitsemansa palvelut ja tavarat. Transportörerna måste dessutom ge grundläggande assistans i händelse av olycka (mat, kläder och medicinsk hjälp), och logi för upp till två nätter.Liikenteenharjoittajien on lisäksi tarjottava perustavanlaatuista apua onnettomuustilanteissa (ruoka, vaatteet ja lääkinnällinen apu) ja majoitusta enintään kahdeksi yöksi.
 • biståndett
  EU:s handelsrelaterade bistånd (debatt)EU:n apu kaupan kehittämiseksi (keskustelu) Angående: Humanitärt bistånd till KubaAihe: Kuuballe annettava humanitaarinen apu Angående: Humanitärt bistånd till LibyenAihe: Humanitaarinen apu Libyalle
 • biträdeAvslutningsvis så vill liberaldemokraterna i detta parlament att Europa skall tillämpa nya paroller när det gäller Hongkong: vaksamhet, aktivt biträde och nolltolerans.Lopuksi totean, että parlamentin liberaalidemokraatit haluavat Euroopan omaksuvan uudet tunnussanat Hongkongia varten: valppaus, aktiivinen apu ja peräänantamattomuus.
 • handtagettKan du ge mig ett handtag?
 • nödhjälpenUnionen måste vara villig att ge all den hjälp som behövs och speciellt nödhjälp till flyktingar.Unionin on haluttava tarjota pakolaisille kaikki tarvittava apu ja etenkin hätäapu. Det är ingen brådska med denna ekonomiska hjälp eftersom det inte handlar om nödhjälp till en hungrande befolkning.Tämä taloudellinen apu ei ole kiireellinen, sillä kyse ei ole hätäavusta nälkää näkevälle kansalle. Det skall sändas nödhjälp i konvojer till lands eller via flygplan, med eller utan FN: s auktorisation, och hjälpen skall skyddas.On lähetettävä hätäapua joko saattueina maitse tai ilmateitse, YK: n valtuutuksella tai ilman, ja apu täytyy suojata.
 • subventionMed hjälp av de statliga subventionerna hade produktionen kunnat upprätthållas.

Sanan apu määritelmät

 • toimi tai toimitus, minkä tarkoitus on auttaa pulaan joutunutta tai vaikeassa tilanteessa olevaa; auttaminen, avustaminen

Esimerkit

 • Apu tuli viime hetkellä.
 • Apua on joskus helpompi antaa kuin ottaa vastaan.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja